- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Liquid Snake #34485 üzenetére
Az Aidan ne azt nézd, hogy meddig fogad hanem, hogy hány slott van benne?
Első kép össz mem 8 GB Alaplapon 4 GB beforrasztva
Második kép egy slot amiben a + 4 GB RAM van. és ha ott nincs semmi neked akkor ott a hely a bővítésére.
Harmadik kép ami benne van Azért a benne levő RAM tulajdonságát írd fel, hogy ugyan olyat vegyél.
Hát nálad le kell az egész hátlapot szedni. De nem egy ördöngösség. -
Tewe013
őstag
válasz
Liquid Snake #34483 üzenetére
99%, h bővíthető.
-
válasz
Liquid Snake #34483 üzenetére
Elvileg bővíthető, ha jól tudom garivesztés nélkül pakolhatsz bele ramot. Az én Aspire 5-ösömön van szerelőablak. Alaplapra forrasztott 4GB ram van nekem, és 1 slot amibe rakhattam ramot. Típusjelzés alapján nézd meg youtube-on hogyan kell szétszedni és ott hány slot van benne. tána már tudsz gondolkodni mennyi ramot akarsz bele venni.
-
Beni2360
félisten
válasz
Liquid Snake #34481 üzenetére
Nekem is egy slott van de a géppel kapott 4 GB fixen van beépítve.
És mellette van egy üres slot amibe lehet bővíteni.
Nincs az alján két ablakszerű kivágás amit egy -egy csavar tart ott lehet HDD-t és RAM-t bővíteni minden engedély nélkül.
De a linkelt oldalon ez olvasható: Vagyis nincs pótlásra lehetőség.
Expansions: 0 Socket(s) Memory
1 Socket(s) SDXC
Le kell boxolni a Tkommal.
De felteszel egy AIDA 64-t és az megmutatja mi van benne szétszedés nélkül. -
coco2
őstag
válasz
Liquid Snake #34478 üzenetére
Néha biza lecsukja az appokat a kevés ram, meg az is szokása, hogy klikkentesz valamire, aztán nem indul el. Mert nem
Az mind ram hiány. Win 7 ilyesmit még nem csinált. Win 10 már csinál.
-
coco2
őstag
válasz
Liquid Snake #34474 üzenetére
Csak jelzés gyanánt. Ha 4 gb van abban a gépben, a mai win10 világban az csak akkor elég, ha egyszerre 1 programot tartasz nyitva, és a memory swap miatt akkor is erősen lassúak lesznek a dolgok. Én voltam 4 giga rammal szerelt laptopon, pláne 28 mikronos 15w-os procija volt (kb az a teljesítmény, mint az n5000-es proci abban a laptopban), és azzal win 10 alatt még privát szerveren wow pandariát is játszottam (igaz néha 0.1 fps-re lassult a játék 40 raideres world boss killeken pld). Szóval tudom azokról a gépekről, hogy lehet éppen használni. Viszont mindig mindennel 5-10-20 másodperc extra időt vesz el az életemből pld jobb klikk menü megnyitásánál, vagy egy újabb chrome tab nyitásával, ami összességében egész napi használatnál összeadva már nagyon sok idő. És az róluk az aftermath. Ha bármi munkához is kell, szerintem ahhoz gyenge lesz. Valamennyit segít, ha kikapcsolod a vírusírtót. És igen, +4 giga ram sokat tudna dobni rajta, ha van benne extra slot. A neten fellelhető anyag szerint lehetségesen nincsen olyanja, de tényleg az a biztos, ha megnézed
-
coco2
őstag
válasz
Liquid Snake #34470 üzenetére
A memóriát illetően én ezt találtam, úgyhogy a garancián aggódásod lehetségesen szükségtelen.
-
szucstom
őstag
válasz
Liquid Snake #34470 üzenetére
Ha nincs rajta külsérelmi nyom, nem lesz bajod. Én is magam bővítettem. Használj gitárpengetőt, vagy hasonlót a szétpattintáshoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest