- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@vid
csendes tag
válasz
pussylapper #9334 üzenetére
Szia!
Nekem is hasonló problémám van bár csöppet más:
Tegnap vettem egy acer laptopot és ugye nekem kellett volna feltelepítenem a vistát egy ilyen recovery particióról... de vmi hibát írt ki telepítés közben, majd a gép újraindult...
Utána persze semmi nem jött be semmisem és semmire nme reagál legyen az alt+f10 vagy akármi...
szóval nincs semmi op rendszer ami alól tudnám telepíteni a Partition Magic egyik alkalmazását..stb
dvd-re kiirva még nincs a recovery cucca, xp cd telepítője meg nem látja a vinyót semha van ötleted akkor lécci írj
üdv.
-
csabors
tag
válasz
pussylapper #9334 üzenetére
Szia!
Rendes vagy, hogy ilyen részletesen leírtad! Összeszedem a bátorságom és kipróbálom hátha...Üdv:
-
csabors
tag
válasz
pussylapper #9286 üzenetére
Szia!
Én nem hókusz-pókuszkodtam semmiféle dologgal és mégsem indul az említett billentyűzet kombinációval a rejtett partícióról a bootolás csak a recovery dvd-ről...
Talán lesz valaki aki kideríti miért!Üdv:
-
hruodnand
senior tag
válasz
pussylapper #9301 üzenetére
Lehet megvárom az újabb BIOS-t. Addig csak kibírom.
-
twollah
nagyúr
válasz
pussylapper #9295 üzenetére
Mondjuk olyan nagy baj nincs, mert a gephez adott OEM szeriaszam a netrol leszedetett akarmelyik Vistahoz jo.
Csak arra kell vigyaznod, hogy ugyan azzal a szeriaszammal mas gepre ne rakd fel, mert akkor ugrott a jogtiszta Vistad. -
twollah
nagyúr
válasz
pussylapper #9293 üzenetére
Szerintem a rejtett particionak kereszt.
Mert az ha jol okoskodok egy az Acer altal osszebarkacsolt Vista ami kifejezetten az adott geptipushoz keszult, pont emiatt mukodik minden eszkoz azonnal a feltelepites utan.
Na most ennek a lelkivilagaba taposott egy hatalmasat a Vista gyogyito csodaja.
Gondolom a recovery particion van egy CRC vagy hash file ami ha nem stimmel akkor azonnal ordit, hogy gebasz van, mert valaki megmaceralta. -
twollah
nagyúr
válasz
pussylapper #9290 üzenetére
Sajnos a Linux ha beleir a bootszektorba akkor azt onnan eleg nehez kiirtani.
Tudom tapasztalat.
Anno UHU Linux volt az XPm mellett es csak a Hiren's Boot CD egyik kutyujevel tudtam leirtani a bootszektort amit a Linux odaszart.De szimplan csak lehet, hogy en voltam a lamer.
-
twollah
nagyúr
válasz
pussylapper #9288 üzenetére
Szerintem a Linuxos vagy milyen programmal tapostal a rejtett particio bootszektoranak vagy milyenek a lelkivilagaba.
-
twollah
nagyúr
válasz
pussylapper #9286 üzenetére
Ha DVDre lementetted a particiot akkor probalj meg a mentett DVDrol bebootolni es onnan ujra felrakni a rendszert.
Anno kiprobaltam a mentett DVDt es bebootol rola a gep.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest