- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Aktív témák
-
-
kisspista
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy Acer Iconia Tab 8 W-810 tabletem, amit most vásároltam használtan. A tableten Windows 10 Home fut, gyári, eredeti licenszszel.
Újratelepítettem és sajnos a képernyő keresztirányban fekete csíkokat jelenít meg, nehezítve így a tablet használatát. Sajnos Acer logó betöltése közben is zavaros a kép, és BIOS ban is jelen vannak a szabályos csíkok. Mivel a gép alaphelyzetbe való rakása pillanatában változott meg a képernyő, azt gyanítom, hogy valami driver vagy vezérlő hibája lehet. Amikor vettem, akkor a videokártya LVHD Graphic volt ha jól emlékszem, én viszont csak az Intel HD Graphic et tudom feltenni. A képernyő felső fele használat közben melegedik, innen is gyanítom, hogy a nem megfelelő hardver driver miatt.Tudna ebben valaki segíteni nekem? Köszönöm előre is!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest