Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
wapee
tag
Szia!
Alaplap automatán állítja hogy duál-e. De single mode egyébként, kiírja.
Azért van 2 különböző, mert a régi lapom halott volt, volt egy Kingmaxom, de nem tudtam hogy jó-e ezért vettem egy másikat, ami PQI lett. Na ezért van 2 fajta.
Egyébként olvasgattam, és levettem a sebességet 533-ra. CL4-es lett. Úgy néz ki, hogy most jó. De tuti az a baj, hogy két különböző a ram.
A hangkártyával annyi bajom van, hogy az alaplapit nem tudom felrakni. Egyszerűen nem megy fel a driver. Audigy4 az megy.
(majdnem sikerült válaszolnod

-
Woland666
csendes tag
Abszolut nem vagyok hive a tuningolásnak. Miota a 2.2 es cerkám-ugyan 3.8 on - meghalt két honap alatt . Szal nekem egy hosszutávu kapcsolatra van szükségem , nem baj , hogy nem a legszebb nem a legokossab , de legalább ne csaljon meg . Egyébként a maradék pinzemet amit sporolok , eredetileg asus P5B lett volna , azt most procira forditom , E6600 al szemezgetek , az a négy mega kesh azé odab*sz.
-
wapee
tag
Szerintem csere lesz valami jó kis OC-s lapra. Nem hiszem hogy lesz hozzá olyan BIOS amivel CPU-t lehetne húzni, memóriabeállítás az valszeg lesz. Clockgennel még nem mertem még húzni, meg nem volt időm. Elvileg ezek jó értékek? [link] Mennyivel húzzam meg szerintetek? Mind1 vagy nem történik semmi vagy fagyi.

-
Vigneau
félisten
Nocsak, AMD-ATi fan vagy? Kicsi a világ, mert az én konfigom eléggé az. AMD S939 X2 proci, CFX3200-as chipsettel szerelt lap, no és nem utolsósorban egy X1950XT benne.
Tuning az adataimnál, a VGA viszont jelenleg még nincs húzva. Egy ágú 4/6-os átalakítóm van, nagy valószínűséggel nem kap elég delejt. Várok a két ágú átalakítóra. Addig is itt az eredményem:
3DMark05: 10850 pont;
3DMark06: 5544 pont.
intelesektől pedig bocs az OFF-ért, hogy AMD-s dolgokat írok ebbe a topikba. -
Vigneau
félisten
Igen, az ár sokat számít majd. Viszont VGA kérdésben nem feltétlenül értek egyet Veled. Ezen a lapon is lehet spórolni - én még hiszek abban, hogy lehet valami olcsó és jó egyben -, és a különbözet átvándorolhat a VGA-ba. Hamarosan (jövő tavaszra) akár 30k-ra is leeshett a használt PRO-k darabja - én is 50k-ba vettem, aztán 2 hét után örültem, hogy 46k-ban túl tudtam rajta adni. Akkor viszont már érdemes lehet elgondolkodni rajta.
Halkan jegyzem meg, nekem is 25k volt a lapom, míg a VGA-m közel 70k.
-
Vigneau
félisten
Ha bejön az IB9, nagy a valószínűsége, hogy az IL9 feleslegessé válik, már ha jó áron fogják adni az IB9-et.
A lap elrendezése egyébként jónak tűnik. Örülök neki, hogy a RAM slotok normális sorrendben követik egymást az inteles Abit lapoknál. 2 modul esetében duálban legalább van hely közöttük, így jobb a hűtés. Hogy ezt az Abit az AMD-s lapjainál miért nem tudta ugyanígy megoldani? -
wapee
tag
abit SoftMenu™
- The original jumperless motherboard design allows for CPU setting changes completely through the BIOS. For GigaOverclocking! Boost your PC's Performance by up to 50%. Convenient and easy-to-use fine tuning from within a self-explanatory BIOS menu.
Egyik szemem sír
A másik meg
Hát ez lehet jobb lett volna. Nekem crossfire nem kell, ez az IL9 Pro pedig csere volt egy másikról(ami megdöglött) -
wapee
tag
Hi,
hát régi ABIT-alaplapjaimban volt ez a Soft-Menu ahol lehetett FSB-t is állítani(meg szorzókat, feszültséget...) Na most ebben nincs(még)
. Annyi van, hogy CPU és DDR feszültség növelés, meg a ramnál lehet állítani 533/667. Eléggé szolid a menüje(vagy nekem legalábbis eltér a megszokottól). Remélem újabb BIOS frissítéssel lesz több lehetőség.
Este lesz rá időm megnézem hogy bírom hajtani a kicsikét szoftveresen. Elég friss a cucc, eddig nem sok időm volt rá.
Addig is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - SAMSUNG 16GB 2400MHz DDR4 CL19 memória modulok
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára kb 210e Ft!
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DEKO DKHG03 Hőlégfúvó
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
+silent otes és csak 25900

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)