Hirdetés
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Hombre
csendes tag
A tulajt ismerve nem hiszem, hogy használná a digis bemenetet, így lehet, hogy tényleg egy olcsó hangkártyás megoldás lesz belőle, mint a garanciával járó huza-vona és gépnélküliség.
-
bug399
csendes tag
Volt már, hogy kinyiffant az integrált SB.
Hajíts bele egy olcsó hangkártyát. Ha az megy akkor örülj.
Úgyis jobb mint az integrált.
Ha nem akkor vissza garira. -
Hombre
csendes tag
Megnéztem a dolgot és nincs ütközés. Én is attól tartok, hogy rossz lehet a chip. Ez amúgy mennyire gyakori probléma? Még nem nagyon hallottam ilyenről.
-
zka
tag
Hali! Nekem is BH7-E lapom van, és sokáig használtam rajta az interált hangot, semmi baj nem volt vele! Az XP alapból télleg nem ismeri fel, de a driver rajta van a cd-n! Ha telepités után sem müködik, akor nézd meg nem ütközik-e valamivel! Ha nem, akkor valószinüleg tönkrement a chip az alaplapon... :(
-
Hombre
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémám. Egyik ismerősöm nem olyan régen új gépet vett. Fel lettek telepítve a szükséges dolgok,de az alaplapra (ABIT BH7-E) integrált hangkártyát nem hajlandó felismerni az XP. A Setup-ban néztem és nincs letiltva a hangkártya. Ha a telepítő cd-t berakom, az sem ismeri fel a hangkártyát. Próbáltam külön feltelepíteni a drivert. Látszólag sikerült,de semmi eredménye nem volt.
Mi lehet a gond?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Nintendo Switch 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Lexus, Toyota topik
- Apple MacBook
- Vicces képek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz - Új, Bontatlan - Garancia
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 11" M1 iPad Pro 3. Gen 128 GB Silver - 27% ÁFA - Garancia (0434BE)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest