Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zenasan

csendes tag

Sziasztok. Széket szeretnék venni,s elég sok keresgélésen túl vagyok már. Eredetileg "gamerszéket" használtam/ok,viszont szeretnék váltani,mert nem az igazi hosszú távon.
    187cm vagyok,118kg és napi szinten akár 12-14 órát is a számitógép előtt töltök,igy fontos lenne az ergonómia. A munka mellett játszani/streameket nézni is szoktam benne,igy valamilyen szinten fontos lenne a komfort is az ergonómia mellett.
    A keretem sajnos szűkös,maximum 270-280 ezer forintig tudok elmenni. Ezen az áron használt (felújitott) Steelcase Leap v2 volt a cél,viszont sajnos teljesen elvesztem a vélemények erdejében. Sokan panaszkodnak a felújjitott székekre,hogy közel se az a minőség,mint egy eredeti,lévén,hogy nem ugyanazokat az anyagokat használják a felújjitás során.
    Van bárkinek tapasztalata a különböző refurbished oldalakkal kapcsolatban,hogy honnan érdemes,vagy éppen honnan nem érdemes rendelni? Offeco-val kapcsolatban volt a legtöbb negativ tapasztalat/komment,jelenleg a ferbox oldaláról nézegettem.
    Az ajánlóban nem láttam a Leap v2-t (vagy csak én voltam vak),van esetleg vele kapcsaolatban bármi negativum,ami miatt esetleg nem ajánlott?
    Amennyiben van esetleg ötlet,javaslat más székekre,kiváncsian várom.
    Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák