Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
Dende
csendes tag
Nos... ugrasszuk ki a nyulat a bokorból :)
Ismerős arcokat vélek felfedezni egy másik topic-ból, a nevét etikai okokból nem közlöm :)
Aki tudja miről beszélek, az talán emlékszik rá hol dolgoztam és ott válaszolók úgy érzem (még ha túloldalhoz is tartozom) nem akartak felakasztani. Nos, miután vásárlás- és kiszolgáláspolitikai nézetkülönbségek miatt eljöttem abból a boltból, amibe anno nélkülem nem akartak belevágni, éltem-éldegéltem pár hónapig, míg nem kopogtattak az ajtón, hogy a segítségemet kérték egy új bolt megnyitásához. Nos, nem mondom hogy rögtön kötélnek álltam, de belementem. Gondolom már mindenki tudja miről írok, ez lett a MagiComp. Most hogy ezen ismeretek birtokába jutottatok, elmondhatom hogy ''Igen, én vásároltam ebben az üzletben és ezen az áron kaptam meg a cuccokat.'' Sőt, azt is elmondhatom, hogy ''Bár még abszolúte nem vagyunk ismertek, de igen, már mások is vásároltak ebben az üzletben és ezen az áron kapták meg az alkatrészeket.'' A vásárló becsapására való hajlam különösen nem tartozik a tulajdonságaim közé, ezzel kapcsolatos összetűzéseim az említett és magára hagyott boltban is voltak a tulajdonossal. Itt viszont úgy mentem bele a dologba, hogy ennek lehetőségét a gyökereknél elvágtam. Remélhetőleg nem csak a saját, hanem a vásárók örömére is... :)
Tudom, tudom, most lehet hogy lesznek, akik ''máglyára vele'' felkiálltással fejemet vennék, mert hogy itt reklámozom ''magam''. Mentségem csak az lehet, hogy a topic célja üzletek ajánlása/kérése volt és a másik helyen éppen a reklám miatt ezt szóba sem hoztam. Itt elhangzott a kérdés és ezért én (is) válaszoltam. Remélem ezzel senkit nem bántottam meg (no jó, ha van itt 3T-s, elnézést kérek, de amit leírtam, az igaz :) ).
Most már (sok)mindent tudtok, remélem nem köveztek meg érte, hogy elmondtam.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konteó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- Fehér Config! 1060 6GB, R5 2600, 16GB DDR4
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest