- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerti008
aktív tag
válasz
ElGatto #34485 üzenetére
A legkisebb terulet az ulo pozicio, En 150x200 cm-en hasznalom a Quest-et allva. A guardiannal be tudod allitani hol jelezzen de ez eleg zavaro tud lenni ha tul kicsi mert kilognak a kontrollerek a zonabol. A legnagyobb terulet akar egy Lidl parkolo is lehet [link]
A Ps4-nek nincs guardianja a Sony ulve ajanlja hasznalni vagy megnovelt biztonsagi terulettel. Par user le is fejelte a tv-t vagy a falat.A kamera nem szereti ha tukor vagy eros feny van szemben akkor el kezdhet a Psvr forogni.
-
kerti008
aktív tag
válasz
ElGatto #34458 üzenetére
Csatlakozok az elottem szolohoz, a PS4 pro-nak jellemzoen szebb a kepe es stabilabb VR alatt (is). Annyit azert hozzatennek a hasznalt vasarlashoz hogy probald ki valami komolyabb jatekkal mennyire melegszik mert az elso szerias Pro-knak eleg komoly hangja szokott lenni 1.5-2 ev utan. . Ezt takaritasal, a CPU ujrapasztazasaval meg a termal padok cserejevel szoktak javitani. Olyan helyen hasznald ahol tud szellozni, lehetoleg ne dugd el zart helyre.
En is most vettem egy Pro-t es a Black Friday-os akciokra varok. Addig meg rendelgetem az akcios VR jatekokat es kijatszom az exluziv jatekok egy reszet is. -
GalaHU
addikt
válasz
ElGatto #34458 üzenetére
Mindenképpen PS4Pro-t vegyél, a simával csak szenvedés!
A V2 “dobozán” már gyorsabb HDMI csatik vannak, átengedik a 4k-s képet. Tehát ha éppen nem VR-ozol akkor nem kell átdugdosnod a kábeleket a jobb minőségű képhez.Move-ot külön kell venned, és az első headset-ekhez a kamera sem volt alapfelszerelès, erre figyelj! Esetleg szükséged lehet egy kamera-hosszabbítóra is, a gyári kábele elég rövid!
Szóval cél egy Pro legyen, V2-vel!
-
kerti008
aktív tag
válasz
ElGatto #34279 üzenetére
A PSVR-en En is gondolkozok, most vettem egy uj PS4 Pro-t akcioban, a gyerekeknek nagyon tetszik a Spiderman, Rachet and Clank, Little Big Planet 3 stb.
Ha lesz egy jo PSVR akcio (min 50%) lehet hogy veszek egyet a Quest 1 melle illetve majd egy PS5-re beszamittatom tavasszal a PS4-et. Most sokan kerdezitek miert veszek PSVR-t a Quest melle amikor a Quest 1-es sokkal fejlettebb? Nem tudom lejatszani a 3D lemezeimet a Questen csak ha iso-t keszitek beloluk. Erre meg nincs idom sem es tarhelyem sem. Illetve van par PS exvlusive VR ami erdekel pl a SW Battlefront VR kuldetese, Minecraft VR, Ace Combat 7 Skies Unknown VR stb..
-
kerti008
aktív tag
válasz
ElGatto #34242 üzenetére
Nalunk egy 7 es 10 eves jatszott VR-el de a tapasztalat az hogy a kezdeti lelkesedes utan 10-30 percen belul leteszik a headset-et. Hogy artalmas-e arrol fogalmam sincs mert hetekig eszukbe sem jut. Mult heten jatszottak ketten osszesen egy orat. Vagy nincs olyan jatek ami erdekelne Oket vagy szedulnek de ezt nem aruljak el Nekunk. Altalaban 12 eves kor alatt nem ajanljak a gyartok. A technologia fejlodese meg a tobbnyire a videokartyakon mulik ha van ra kereted akkor osszeraksz egy eros CPU-val meg egy 3000 Nvidiaval egy gepet es sok gondod nem lesz a teljesitmennyel. Jellemzoen a kimaradt kepkockak illetve a rosszul beallitott IDP(szemek kozotti tavolsag) okoznak szedulest de ez egyenfugo. Nekem egy napig volt fejfajasom es masnap mar nem szedultem egyaltalan de 2-3 ora utan erzem a gyomromat. (kulonosen a SW Squadronban de megprobalom a Raymond altal ajanlott beallitasokat) Az sem mindegy hogy milyen headsetet veszel gyerekeknel sajnos megvan az esely hogy repul a szamitogeped a kabeles osszekotessel egyutt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hardverkemping június végén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged