-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
KRoy19 #65348 üzenetére
Igen, de persze ő is egy tech őrült geek. Engem is lenyűgöz a technológia, még úgy is, hogy értem mert tapasztalni egészen más, mint olvasgatni róla.
Biztos jó kis szemcsi de mindennek van előnye és hátránya is. Kábelhez visszamenni én is nehezen tudnék de ilyen ~50PPD melletti 180-as Hfov-ért simán visszamennék kábelre én is... Csak még ott sem nagyon tartunk.
Jó, mondjuk szimulátorosoknak biztos jó ez a MeganX mert biztosan nagyon komfortos a kábelt leszámítva. A FOV-ot majd csekkold már le nagyon, az érdekelne engem amellett, hogy persze overall milyen a HMD.Egyébként érdekes, hogy már az SDE nem is nagyon jön szóba a topikban, hanem csak inkább a specifikációkat hasonlíthatjuk össze.
Legalább ennyit sikerült leküzdenie a technológiának, hogy már nem szúnyoghálóról, hanem élességről beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Yettel topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest