Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
Raymond #20034 üzenetére
Raymond, kpbendeguz: Olyan erzesem van hogy nagyon tajekozottak vagytok a temaban de egyikotoknek sincs szemuvege es az elmeletet probaljatok valahogy a gyakorlatba ultetni. De akkor legyszi irjatok oda hogy "szerintem". Teljesen hibas kovetkeztetst irtok le tenyallitas szeruen.
Hibas tenyalitas pl hogy annak nem kell korrekcio aki ket meterig nem lat jol.
A masik hogy a szemnek egy adata van amit a szemeszeti papiron van. Az lehet a cylinder ugyanaz de mas tavolsagra mas dioptria kell. Ezt kb 3x irtam le eddig valahogy ez a nyilvanvalo teny nem megy at. Nem tavollatasi broblemarol irok ahhoz nem ertek
Leirtam a dioptriaimhoz hogy hany centire vonatkoznak. A monitorhoz 70centi korul. Ez jo a VR-hez. Az elmult evekben folyamatosan romlott a szemem ezert van kb 10 szemuvegem majdnem negyed dioptrias osztasokkal emiatt jol be tudtam loni melyik az eles.
Azzal felesleges zsonglorkodni higy hol a virtualis ter ennek semmi koze az eleslatashoz. Valoszinu ebben ertunk egyet egyedul csak ti ebbol levezetetitek a dioptriat is:) peace
Ja es egy optometrista ismerosommel kitargyaltuk. A pontos valaszhoz tudni kene az oculus lencse dioptriajat ugyanis a szemuveg es a oculus lencse kombinaciojabol a szem a vr monitoroknak az eles kepet latja ami a hmdben van.
Ocsont: szerintem probald vegig 1000 forintosokat. Az nagyon zavaro hogy a eles pont eleg kicsi ezekben azt meg kell szokni
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűnyíró topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest