Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Tavoli hoston szeretnek scriptet futtatni. A script utolso 2 sora "race condition"-szeruen fut es nem szepen, egymas utan:
...
python -m SimpleHTTPServer 1985 &
sudo service service-neve restartFontos lenne, hogy a service-neve kesobb induljon, mint a python webszerver, mert a service a webszerverrol probal fajlokat letolteni, mikor elindul.
Barmit csinalok, a service elobb restardolodik, mint hogy a python server elinduljon.
Ha sleep-et rakok a ketto koze, akkor eloszor sleep-el, utana restartolja a service-t es csak utana jut el a python-os sorhoz.Probaltam egybol futtatni a local scriptet:
ssh -oStrictHostKeyChecking=no -i key user@host 'bash -s' < script.sh
es igy is, eloszor felescepezni, majd onnan futtatni:scp -oStrictHostKeyChecking=no -i key script.sh user@host:~
ssh -oStrictHostKeyChecking=no -i key user@host "/home/user/script.sh"Ha a remote hoston "bessh-zva" kezzel inditom el a scriptet, akkor mukodik, mert eppen egymas utan indul a ketto, de igy is rossz sorrendben:
Restarting service-neve (via systemctl): Serving HTTP on 0.0.0.0 port 1985 ...
[ OK ]
... majd utana latszik, hogy jon a request a python serverhez.Kozben azt talaltam, hogy nohup-pal kellene inditani. Azt meg nem tudom, hogy az egesz scriptet vagy csak a python sort, mert nohupot meg nem hasznaltam. Ezt mar csak holnap fogom kiprobalni.
Ha barkinek van konkret otlete, akkor ne tartsa magaban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- VR topik
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest