Hirdetés
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun005a
tag
Beírom ide is úgy látom nyári szünet van

Megpróbálom érthetően megfogalmazni
Openwrt firm.
Adott egy wifis hálózat egy AP-vel amire rálövöm a WL-500-at hogy ezen keresztül tudjam konfigurálni kábel nélkül.Beállítom kliens módba adok neki fix IP címet,átjárónak megadom azt a router IP címet amire a számítógépem kapcsolódik. Látszólag össze is párosítja magát az AP-vel,amikor még benne van a kábel akkor a beállított címen el is tudom érni a routeren keresztül de ha kihúzom akkor már nem.Van egy TP-Link AP-m ami ugyanígy van kliens módba téve fix IP-vel és tökéletesen el tudom érni.Tudom hogy ez más,meg az openwrt egy kicsit összetettebb dolog csak logikailag gondoltam hogy esetleg ugyanúgy kellene működnie.Valaki leírná hogy ha esetleg hasonló módon használ ilyen rendszert hogyan állította be esetleg.
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Éjszakai műszak
- Linux kezdőknek
- LG LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

vargalex