- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambovits
senior tag
válasz
lockdown90
üzenetére
Kalival, (én még BackTrack-ként ismerem) pont a sebezhetőségeket tesztelném. Meg abban semmi új nincs, hogy az elérhető funkciókat bekonfigolom. Valami újat kell csinálnom, ami még nincs

Köszönöm a tanácsokat.
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok,
szakdolgozatomban behatolás detektáló rendszert szeretnék megvalósítani linux alapokon. Esetleg raknék ele még ipsec-el port szkennelés elleni védelmet.. Fedorát választottam, Red Hat-et használtam 1.5 évig munkahelyen. A kérdésem, hogy szerintetek van alkalmasabb disztró biztonság szempontjából? Vagy amire nekem kell ez is tökéletesen megfelel?
Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Gitáros topic
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest