-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Jim Tonic #22990 üzenetére
Egy lemezen lévő fájlokból is lehet csak annak nem sok értelme van. Ramdiskből is lehet, de ahhoz meg biztos nincs elég memóriád (de az legalább tuti cpu limites lenne
)
Bármennyire is lassúnak hiszed a procid, azért az mégiscsak egy sandy bridge architektúra az annak megfelelő órajelenkénti utasításciklusokkal ami például veri az én AMD FX-emet. cpubenchmark.net szerint a 847-es single thread 539 pont, míg az FX8350 az 1505 (4GHz-en ugye...) Nem tudom milyen órajeled van szóval az összemérhető kell legyen az én 1.4GHz-re korlátozott procimmal. Memóriától is függ valamelyest de azt megint nem hiszem, hogy sokkal lassabb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest