- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
gery2123 #19190 üzenetére
"Nagyon várom már az Elementary Os 14.04 re épülő verzióját."
Na ezzel én is így vagyok! A mostani HP laptopomon repül a Windows 8 is (a meló miatt muszály), mégis mellette ott az Elementary OS mert ezt meg szeretem. Így ha komoly melót kell csinálni Windows alatt vagyok, ha csak hétvégi pötyögés, film, zene akkor Linux alól."Mondjuk egy Lubuntut is ki lehetne próbálni, vagy egy Manjaro-t."
Igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest