- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Magisk
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Egész pontosan egy linuxos rendszert futtató számítógép alaplapjának Chipszet-jére vagyok kíváncsi. Azért, mert valszeg meghalt az alaplapon valami ic, amitől átkozottul recseg a hangkártyán kijövő zene.
Sajnos ez a számgép egy spéci berendezésben van benne <kocsmai pénzbedobálos zenegép>, amit meg kellene szerelnem, hogy eladható minőségben játsza le a zenét.
A bajom az hogy:
1: semminemű linux ismeretem nincs <könnyen áthidalható probléma>
2: nincsen meg a zenegépet kezelő szeftver telepítője. <nem áthidalható probléma>
3: A kezelő szoftver csak bizonyos csipszettel hajlandó működni.
4: Még a linuxot sem tudom újrarakni, mert 2 pont; 1 pont
Tehát úgy kellene kicserélnem az alaplapot, hogy a linux lehetőleg észre se vegye.
Mivel az alaplapot szemrevételezéssel nem tudom beazonosítani <se márkajelzés, se tipusjelzés>, így maradna a szoftveres azonosítás. Ehhez kellene nekem valami progi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest