Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Egész pontosan egy linuxos rendszert futtató számítógép alaplapjának Chipszet-jére vagyok kíváncsi. Azért, mert valszeg meghalt az alaplapon valami ic, amitől átkozottul recseg a hangkártyán kijövő zene.
Sajnos ez a számgép egy spéci berendezésben van benne <kocsmai pénzbedobálos zenegép>, amit meg kellene szerelnem, hogy eladható minőségben játsza le a zenét.
A bajom az hogy:
1: semminemű linux ismeretem nincs <könnyen áthidalható probléma>
2: nincsen meg a zenegépet kezelő szeftver telepítője. <nem áthidalható probléma>
3: A kezelő szoftver csak bizonyos csipszettel hajlandó működni.
4: Még a linuxot sem tudom újrarakni, mert 2 pont; 1 pont
Tehát úgy kellene kicserélnem az alaplapot, hogy a linux lehetőleg észre se vegye.
Mivel az alaplapot szemrevételezéssel nem tudom beazonosítani <se márkajelzés, se tipusjelzés>, így maradna a szoftveres azonosítás. Ehhez kellene nekem valami progi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Suzuki topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 3. nap: Blood West
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest