Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
A sorrenddel már csak az gond, hogy nem találom az XP telepítőmet...
De holnap majd keresem tovább, csak meglesz.A grubot tetszőlegesen be lehet állítani
Akkor ok. Csak remélem menni is fog a beállítás. De ha van egy jó leírás, remélem.
Átlagos lesz a használat, ugye anyáéknak...
Ugyan én nem ismerem annyira, de kezdőknek az Ubuntu helyett inkább a Mint-et ajánlották. De Suse-t semmiképp.
Amúgy én is kezdő volnék - legalábbis Linux használatot tekintve, hallani már hallottam sok mindent, de gyakorlatban nem tudom.Amúgy a partíció sorrend hót mind1
Csak amiatt gondoltam, hogy a vinyó az elején a leggyorsabb. Bár ez akkor jöhet ki csak, és akkor se nagyon, ha az egyik partició a lemez elején, a másik a legvégén van.és a csatolási pont a "/" legyen.
Ez mit jelent pontosabban ?MOD: Erre a célra: [link] melyik linux lenne a legjobb. Vagy ez a csomag menne mindennel ? A driver viszont még kérdésesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Milyen videókártyát?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung kuponkunyeráló
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Elemlámpa, zseblámpa
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Diablo IV
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi