Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Aktív témák
-
baroczp
tag
Nekem syncmasterem volt (igaz, csak 17es), és eddig ez volt a legjobb monitorom...
-
Agyzuzo
addikt
Najó, de a 959NF és a P95f is Mitsubishi képcsöves! :) Egyébként most olvastam végig egy jó hosszú topic-ot a HWSW-n ebben a témában, sz'al a 454-et most inkább nem erőltetném - akinek bejött az az egekig magasztalta, viszont elég sokan szívtak vele kapcsolatban... A 959NF-ről kivétel nélkül mindenki jókat írt, a P95f-ről kevés szó esett, sztem jogtalanul... Nos? :)
-
Agyzuzo
addikt
Najó, akkor egyszerűsítsük a kérdést:
ViewSonic P95f vagy Samsung SyncMaster 959NF?
Nem tudom eldönteni melyik legyen... -
Agyzuzo
addikt
-
guest
veterán
Philips also kategorias 19''-t is felejtsd el nyugodtan.
-
guest
veterán
Csak egy jo tanacsot engedj meg!
Egyik monitortol se varjal csodat, elobb utobb akarmelyiken tudsz hibat talalni (legalabbis en igen) aztan a sajatommal es egesz jol megbekeltem fel ev utan, pedig az sem tokeletes. Ez is annak tunt amikor vettem persze jol megneztem mindent tobbszor is... -
Agyzuzo
addikt
Gondoltam megkérdem, ki mit gondol: melyik a legjobb 19-es moncsi, aminek jó a geometriája, a színei és a képélessége is... Most akarok venni egy 19-es Flatron-t, kéne pár tipp. Ami eddig bennem felmerült:
ViewSonic P95f
Samsung SyncMaster 959NF
Egyéb tuti befutók? (Ami kiesik: a Sony a megfizethetetlen ára miatt és az LG a bug-os geometriája miatt)
Aktív témák
Hirdetés
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- LG curved Monitor 38 coll
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest