- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
Sokkal jobb gyártó a PNY, mint a felrobbanós EVGA volt. És már csak a PNY maradt utolsó US gyártóként a piacon.
Jelenleg én konkrétan nem tudtam a PNY XLR8-en kívül más kártyát nyugodt szívvel megvenni, mert mindenki másnak van valami kritikus problémája. Még az ős megbízható Gainward is elesett a hangosan búgó venti motor miatt. -
djbb534
tag
A PNY-től biztos sokak fognak venni KINGPIN-t
R.I.P KINGPIN
-
coolio90
csendes tag
válasz
Dragon3000 #9 üzenetére
Nekem is csak jó tapasztalatom van az Inno-val! Egy mini itx builder volt egy 4070 2x, halkan és hüvösen tette a dolgát!
-
Dragon3000
nagyúr
Mindenből lehet kifogni szart, 20 éve fikázták az inno3d megoldásokat, szar a hűtés (zajos melegszik....), több kártyám is volt tőlük, mindegyiket oc-va használtam és gond nélkül üzemeltek a gyári hűtéssel, egyáltalán nem voltak melegek, igaz a ház szellőzése meg volt oldva.
-
coolio90
csendes tag
Na ez egy érdekes fúzió! Megmondom őszintén sose vennék PNY márkát mert ismerősöknek volt pár rossz tapasztalata. (Pl kivette a kártyát a dobozból és leesett róla egy műanyag darabka) de így kíváncsian várom a fejleményeket!
-
-
Trailblazer
veterán
Jól lábon lőtte magát többszörösen is tehát az EVGA.
-
Dragon3000
nagyúr
ahol vezető szerepet töltött be az extrém tuningra szánt deszkák, valamint GPU-k fejlesztésében
Mivel az említett gyártók nem fejlesztenek gpu-t, így ide inkább a vga kellett volna.
-
Goblin12
őstag
"A KINGPIN kártyák visszatérnek a PNY égisze alatt" visszatérHETnek hisz ez még nem biztos, ahogy a videóban is elmondta.
De jó, régen szerettem volna evga kingpines karit, csak diákként nehéz lett volna, de ha vissza tér és behozza a PNY-t a gamingbe meg lesznek újra külön kiadásai akkor most már nincs akadálya a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- OTP Bank topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest