- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobilhasználat külföldön
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
+1
Én nagyon nagyot tiltakoztam, ugyanis egy 6 éves Oneplus 5-öt váltott egy Poco X5 Pro.Az Oneplus is rendben van. Attól eltekintve hogy nem trendi a kinézete, gyors, smooth, és tökéletes még mindig. (Aksit cseréltem már benne). 5 főverzió frissítést ért meg.
A Pocok meg egy jó balansz a teljesítmény, a fogyasztás és a (jelenlegi) ár között. Azt hiszem mindkettővel jó lóra tettem. Azért vettem újat, mert ennyi idősen félő hogy hirtelen feladja az Opie. Meg az X5 Pro szerintem kiemelkedően jó ajánlat a mai mezőnyben.
Ja, mégegy, ez a teljesítmény hajhászás; egyszerűen fel nem fogom miért veszik az emberek a rosszul optimalizált, melegedő, throttlingoló harmad annyi sot-os telókat, amikor a játékokat leszámítva semmi különbség nincs köztük. Nem hiszem el hogy hárommilliárd gémer rohangál a világban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest