Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shyciii

veterán

válasz Sofian #24 üzenetére

"Ez ebben a formában nem igaz, a maga idejében a legkényelmesebb volt fejlesztési szempontból."
    "Rengeteg funkció volt ami nem is létezett WP-n, és a korlátozások miatt mint fejlesztő nem is tudtad megkerülni."

Olvasd el újra amit írtál, és utána amit én""rémálomnak" minósítették a WP-re való fejlesztést, ha olyan minőségben akarták volna a programot kiadni, mint android és ios alatt."

Amint látod én azt írtam, hogy olyan minőségben kiadni, mint az android és ios. Nah mármost általad is bavallottan a WP alatt olyan mértékű korlátozások voltak, ami miatt ez kvázi lehetetlen volt, vagy sok munkával és kompromisszummal járt, ergo RÉMÁLOM volt rá fejleszteni, mert csak gagyi, felhasználói szempontból hibákkal teli szoftvereket lehetett kiadni.
    Nem attól baromi jó fejleszteni, hogy csak hello world szintű programokat tudsz írni, hanem attól, hogy komplex programokat gyorsan, kényelmesen, átláthatóan tudsz megírni, és könnyen tudsz debuggolni. Erre képtelen volt a WP. Nem véletlenül volt a kezelőfelülete olyan ovis szintű azokkal a csempékkel. Azaz élő csempés launcher amin dolgozott nem kevés fejlesztő a MS-nél x évet, azt androidon egy fejlesztő megcsinálta 1 hónap alatt, és elérhetővé tette anno a Play-en. iOS-en meg még egyszerűbb lett volna leprogramozni.

Új hozzászólás Aktív témák