- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
tomgabor #103 üzenetére
Arra az égésre, h ország-világ tudtára adja valaki, milyen ügyesen szerel?
Gyártóhoz kell fordulni, magyarok nagy eséllyel nyelik a gart, veled vetetnek újat, ők meg kapnak a gyártótól.
Mcs: célszerű óvatosnak lenni. Ma már sajnos nincs olyan gyártó, amely bármelyik termékében nyugodtan megbízhatnál. Első leégett 5090-ről kiderült, h utángyártott kábel vágta haza, + a tápot is. Mert ugye feltétlenül el kell hinni, h az utángyártott cucc jobb, mint a gyári, vagy jó.oénzt zsebre tenni érte.
Mondjuk a hírek nagy része is ordas kamu/ferdítés. -
Reggie0
félisten
válasz
tomgabor #103 üzenetére
Egyszer nem akartak nekem kicserelni egy DVD irot, mert szerintuk irott szaga volt es ezzel a ponttal probalkoztak. Hiaba mondtam, hogy az hogy egett szagu az nem lathato, igy ez a pont nem ervenyes ra. Aztan nem akartak atvenni garira, csak feltetelesen, bevizsgaltatjak stb., menjen kojalhoz(regen volt) es az nekem 80ezerbe is fajhat. Mondtam, hogy menjen, 3 nap utan visszafizettek az arat. Szoval aqua egy gci ceg es nem tartja be a sajat kiirt felteteleit se, en nem veszek toluk semmit, aminek fajna a gariztatasa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Yettel topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest