Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
válasz
ssolitude #395 üzenetére
Idézet a tápegység topikból:
''2,66 GHz-re húzott E6300-as Core 2 Duo egy GeForce 8800GTX-el:
271W a hálózat felől -> ~ 217W a táp felől''
A jó ha 300 Wattot tudó Q-Tec-ed ennek bőven ''megfelelne''. Nem csak az számít mennyit ''tud'', hanem mennyire bírja a terhelést, milyen kondenzátorok vannak rajta, mennyire biztonságos, miegymás. A Q-Tec körülbelül mindenből a legrosszabb, ezért is füstölhetett el.
Az FSP ezen szériája bőven elég annak a gépnek, amint látod szinte akármilyen gépet elvisz biztonsággal. És ezen van a fő hangsúly, egy jó tápegység bírja a terhelést a saját szintjén felül is, maximum többet zabál, de bírja. Én használtam már 150 Wattos FSP-t is agyon nyúzott Barton mellett, ekkor a konnektorból közel 250 Wattot zabált, de bírta.
Nem kell neki ennél jobb/drágább/másabb tápegység, ez tuti.
styrex: az alapján néztem Én is -
(Bundás)
addikt
válasz
laca23!!! #392 üzenetére
Próbáld, ahogy ssolitude írta, nomeg megnézheted úgy mit művel, ha csak az 512-es van bent ideiglenesen.
A tápról meg annyit, hogy nem ártana lecserélni. Csoda az is, hogy 6600 GT-t viszi és nem fagy a gép. Még e mellé egy komoly Diego tuningot valószínű nem fog bírni. Meglehet ez a hiba oka, legalábbis közre játszik benne, de a jövőben nagy problémát okozhat ez a tápegység pl. egy áramingadozás esetén.
Legolcsóbb és legjobb megoldás az FSP 300-, vagy 350-PNF modelljei nyújthatnak. Olyan 6000-7000 Ft környékén megkapod valamelyiket, bőven elég, ennél alább ne add. -
(Bundás)
addikt
válasz
laca23!!! #386 üzenetére
HT vissza van osztva? Amúgy milyen tápod van?
Amúgy egy 6600 GT-t 2700 MHz már oda-vissza szénné húz, semmi értelme még ennél is nagyobb processzor sebességnek.
Időzítések csökkentésével ne törődj, nem jár óriási teljesítmény növekedéssel, sőt.
(#385) tikodi: nem elég?Processzora válogatja mennyit megy. Az én 3000+-om 2400 MHz-en megy alapfeszültségen, 1.6 Volt környékén olyan 2700, de elég nekem az előbbi is bőven, legalább nem ízzik annyira. Neked is csak azt tudom tanácsolni, ha a videókártyátad az elért sebességed kihajta felesleges tovább előltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged