- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony13
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Én csak azért folytam bele, mert nagyon kedvelem az A4Tech egereket.
A jövő hét hétfőre ígérték a nagykerben - Kellytech - az X750-et, ami volt elfogyott
Ha szeretnétek venni, akkor írjatok ide: info(KUKAC)atom.hu !
Szerintem baráti áron, - 7e alatt - tudtok náluk - Bp. VIII.ker. - venni,
ha előtte dobtok 1 mail-t és szerintem a vidéki szállítást is meg lehet oldani.
Egy hete használom - örök hála Rudi-nak a Prohardver-ben - a 750-est, tapasztalatok:
( nem sok új az előttem szólókhoz és a Prohardver teszthez képest, de legalább saját kézből valók)
- kicsit kisebb, mint a Logitech-ek, tehát lapátkezűeknek nem való (nekik például nem esik kézre az oldalán lévő két gomb), nekem viszont kiváló.
- tényleg jobban izzad a tenyerem, mint a többi rágcsálót használva
- viszont a fentieken kívül csak jó tapasztalataim vannak, pl. ''mezei'' júzerek jól tudják használni a 3x gombot akár duplaklikknek is
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest