Hirdetés
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
SirAlo: Esetleg próbáld meg az 1899es hozzászólás szerint. Csak sima egyszerű karaktert állíts be neki a saját progijában, ezt letöltöd az egérbe, utána pedig a játékban beállítod azokat a karaktereket valamely funkcióra, így úgy fogja érzékelni a játék, mintha a billentyűzeten nyomtad volna meg. Tádááám! Így bármely játékban, vagy más programban működni fog az oldalsó gomb.
Nekem az egyik gomb kötőjelet, a másik "ű" betűt, a duplaklikk pedig pontot csinál. Ezeket még soha nem láttam előredefiniálva játékokban, szóval szabadon kiosztható.Bategg: Azt próbáltad, hogy amikor kéri, hogy csatlakoztasd az egeret, olyankor kihúzni, és visszadugni?
Nekem anno XP volt, nem emlékszem, hogy lett volna gond. Bár én azóta sem telepítettem fel semmiféle drivert, mindig a Windows-éval használtam. Egyszer "belesütöttem" azt a pár gombot, és azóta is úgy van.
Esetleg megpróbálhatod az Oscar exe-jénél a kompatibilitási funkciókat átlőni korábbi windowsra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nyaralás topik
- 3D nyomtatás
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem az egyik gomb kötőjelet, a másik "ű" betűt, a duplaklikk pedig pontot csinál. Ezeket még soha nem láttam előredefiniálva játékokban, szóval szabadon kiosztható.