Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Sziasztok!
X-710BK-t használ itt valaki? Csak érdekelne, hogy másnak is szokott-e a görgő rendszertelen időközönként halk, de idegesítő kis kattanó hangot kiadni. Nemrég vettem egy ilyen egeret, és amúgy fasza meg minden, de van egy ilyen idegesítő tulajdonsága. Érdekes, hogy csak lefelé görgetéskor jelentkezik, és akkor sem mindig...nem jöttem rá, miért adja egyik lefelé görgetésnél a hangot, másiknál miért nem. A hangot amúgy nem tudom mihez hasonlítani, olyasmi, mint amikor két keményebb műanyag egymáshoz ütődik, de nem túl hangos. Egy kis kattanás, minden alkalommal...akkor hallom csak ha csend van a szobában, de akkor elég idegesítő tud lenni.
Garancia gondolom esélytelen, mert az egér egyébként tökéletesen működik, a görgővel sincs funkcionálisan semmi probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest