Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Sziasztok!
X-710BK-t használ itt valaki? Csak érdekelne, hogy másnak is szokott-e a görgő rendszertelen időközönként halk, de idegesítő kis kattanó hangot kiadni. Nemrég vettem egy ilyen egeret, és amúgy fasza meg minden, de van egy ilyen idegesítő tulajdonsága. Érdekes, hogy csak lefelé görgetéskor jelentkezik, és akkor sem mindig...nem jöttem rá, miért adja egyik lefelé görgetésnél a hangot, másiknál miért nem. A hangot amúgy nem tudom mihez hasonlítani, olyasmi, mint amikor két keményebb műanyag egymáshoz ütődik, de nem túl hangos. Egy kis kattanás, minden alkalommal...akkor hallom csak ha csend van a szobában, de akkor elég idegesítő tud lenni.
Garancia gondolom esélytelen, mert az egér egyébként tökéletesen működik, a görgővel sincs funkcionálisan semmi probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- One mobilszolgáltatások
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- PNY Quadro P600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest