- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szia! / Sziasztok
Én is pont egy ilyen X-710BH egeret szeretnék venni egy fórumtárs ajánlotta egy másik topicban és nagyon megtetszett úgy érzem hozzám illene nem szeretnék nagy egeret mert én a fingertip grip, azaz "ujjbegyfogás" -t részesítem előnyben.Ez súlyozás meg cécó annyira nem vonz úgy érzem viszont nem tudom a gyári glide-ok mennyire jók?? Az nagyon kellemes csalódás, hogy adnak még hozzá.Vannak még a csomagban ilyen kis fekete kerek valamik azok mire jók vagy hova kell tenni majd őket?
Nekem egy Roccat Taito padom van fene tudja mennyire csúszna jól ez az egér rajta ettől tartok picit akkor már célozzak jobban ha már megveszem..bár nekem az igazi megoldást egy olyan kristályos felületű pad oldaná meg talán.
Szerintem délelőtt vennék is egy ilyen X-710BH-t szóval minden info jól jön
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- LOGOUT - ezmiez?
- Delta Force (2024)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest