- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
nincs valakinek tippje azzal kapcsolatban, hogy miként tudom feljebb húzni az fsb-t ? (lásd feljebb)
-
killerjohn
addikt
csak egy kis érdekesség : furcsa dolgot tapasztaltam A-DATA 600-as memóriákkal (konfigom lejjebb)
2,5-3-3-5 2T-ben ''burst akármi''=4 beállítással fel tudtam húzni az FSB-t 260-ig, le is futott minden létező proci/memória/chipset benchmark, használtam a gépet egy darabig (2-3 óra), utána lefuttattam a 3DMark 2003-at. Közben kimentem konyhába, mire visszamentem, újra volt indulva az XP, megmozdítottam az egeret, megint újraindult, és már nem is volt hajlandolni POST-olni a BIOS. Viszont feltűnt, hogy 5600MB/s-re esett vissza a memória olvasási sebességem (6400MB/s-ről), de a procim alig gyorsult valamit a +200MHz-től.
Azaz : nem érte meg a procit húzni, és rontani a memória időzítéseit. -
killerjohn
addikt
HT szorzót levettem 4-re (240-nél), de 250-nél a biztonság kedvéért már csak 3-ra állítottam... tehát az nem lehet a baj. valami ilyesmit hallottam, hogy a SATA miatt van, de egyszerűen nem értem, hogy mi köze hozzá. Az alaplapot sem hiszem, hogy csak 240-ig lehetne húzni - azért ennél jobb az MSI ! pedig úgy elképzeltem, hogy 280x9-en 2520MHz-en megy a gép ! De szép lenne....
mod: Ja ! Ha feljebb feszem az időzítéseket, akkor sem megy 240 fölött. Tuti, hogy nem a memória baja.
[Szerkesztve] -
killerjohn
addikt
1T nem tudom pontosan, hogy mit jelent - azt mondták az athlon64-es fórumban, hogy erre állítsam.
kb ennyire vágom a témát
Bővebben: link -
killerjohn
addikt
Sziasztok !
MSI K8TNeo2-FIR alaplapom van 3200+ A64-el (ld aláírás). Nem tudjátok véletlenül, hogy miért nem tudom az FSB-t 240MHz fölé vinni ??? Nem poénból adtam ki pénzt 600-as DDR RAMokra...
mod: 3,5-2-2-8-1T-ben mennek 2,8V feszültséggel, de ha felviszem 250MHz-ig, akkor már valami baj van a géppel, mert hibásan ír adatokat a vinyóra, CRC-hibásan csomagol ki ZIP-et, stb.
Előre is köszi a segítséget !
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobilhasználat külföldön
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest