- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Aktív témák
-
mzperx
aktív tag
Ha akarod, akkor megcsinálom neked a terítékrajzokat, már csak ki kell vágatni, meg összeforrasztani...
de mondom sokat ne remélj, én is azt hittem, de rosszabb lett a 80-as ventivel
hiába a nagyobb venti, alacsonyabb fordulatszám, jóval nagyob rések -> nagy résveszteség.... szerintem az új centrifugális coolermaster ventivel próbálj játszani -
Den
veterán
csinálj lemezből keményforrasztással. 3 lemezt kell kivágni, egyet ami a 6 centis venti helyére illeszkedik, egy másikat ami a 8 centishez, meg a kető közé illeszkedő csonkagúla palástját. csonkagúlát formára hajlítod és a 3 darabot keményforrasztással összeforrasztod. vagy ragaszthatod is.
-
andorpapa
őstag
Sajnos ez egy komoly probléma, eléggé alapvető hűtéstechnikai eszköz (lenne), de én még sehol sem láttam. Nem is értem, miért nem hoz be egy cég sem ilyet (baromi nagy igény lenne rá), vagy gyárt valaki itthon (fröccsöntés rulez :) ). Pont erről értekeztem Atus kollégámmal, és megállapítottuk, hogy nevetséges a helyzet.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged