Hirdetés
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Igen a quadrofonra gondolok, az az egyetlen 4 hanszoros opcio. Jumper nincs. A DirectSound-ot a lejatszodban kell valasztanod. Pl. Winamp esten Ctrl+P es ott Output Plugin legyen a DirectSound, annak beallitasaiban pedig az SB kartya es ezen kivul meg aktivald az ''Allow Hardware Acceleration'' opciot.
-
lighty
tag
A windowsba a quadrofon hangszoró beáálításra gondolsz,mert olyan sehol máshol nincs hogy választhatnék 2 vagy 4 csatorna között,a direkt sound és a wave-et se tudom hol kéne pontosan átállítani,vetess rá légyszives ha tudsz kicsit egy pontosabban,előre is köszi.Nincs esetleg valami jumper a kártyán amit át kéne állítani?
[Szerkesztve] -
lighty
tag
Sziasztok,az lenne a kérdésem,hogy hogy tudnám rávenni a kártyát arra hogy a hátsó hangszórók is szóljanak,rákötöttem a jacket a rear out-ra,nem szólt,és a progijában sem találtam semmi csúszkát a hátsókhoz.Na most hogy tovább?

Új hozzászólás Aktív témák
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő