-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartinW
újonc
Üdv.
Segítségre volna szükségem, szeretnék vásárolni egy ilyen TV-t
http://www.samsung.com/hu/consumer/televisions/televisions/led-tv/UE32F5000AWXXH-spec
és rákötni a számítógépemet. Egy-két oldalon, fórumon feltettem már a kérdést, de konkrét választ nem kaptam még. 80.000FT-t nem szeretnék "kidobni" az ablakon úgy, hogy nem vagyok biztos benne, hogy alkalmas terméket veszek-e. A segítség abban kellene, hogy a TV amit fentebb linkeltem alkalmas-e arra, hogy monitorként használjam (PC-vel összekötve) játékokra, filmnézésre, internetezésre, stb.
Megfelel-e a válaszideje, nem lesz vele gond játékközben, stb?
Nagyon megköszönném ha kapnék egy konkrét választ.Szerk: Egy MSI R9 270X 2GB Gaming Version VGA-t kötnék a TV-re.
Szerk2: ehhez a TV-hez - ha megfelel arra, hogy játékokat futtassak rajta - milyen HDMI kábelt érdemes venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Formula-1
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest