- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
bacsis #32869 üzenetére
Egyáltalán nem vibrál, ha nincs világítás felkapcsolva az adott helyiségben (55" H6500). Ugyanakkor egy felesleges zsákutcának tartom a 3D-t, de szerintem már mások is elmondták előttem kismilliószor. 1-2 filmet megnézel és hú de szép, hú de jó, azután megy a szemüveg a szekrény aljába. Nincs értelme.
Szerk.: Egyébként az aktív 3D tudja a valós full HD-t 3D-ben, a passzívnak rosszabb a felbontása és a 3D érzete is elmarad az aktívtól (persze tartalomtól is függ).
-
lowzor
veterán
válasz
bacsis #32865 üzenetére
Euronics-ba, vagy más műszaki boltba nem tudsz bemenni megnézni?
Általában szokott IPS-es 652V, vagy más LG kiállítva lenni, összetudnád hasonlítani a VA panelesekkel.
Ha neten rendelnél LG-t, akkor tök lutri hogy milyet kapnál (max talán az AtomTV-től lehetne általad kért panellel rendelni). -
PuMbA
titán
válasz
bacsis #32865 üzenetére
[link]: Bal oldalt az IPS, jobb oldalt a VA
Láthatod, hogy bal oldalt teljesen szürkés-kékes árnyalatú mindenhol a fekete szín, de ugye IPS vagy TN monitoron azért nem akkora a különbség
"Az aktív 3D nagyon vibrál? "
Lehet nézni, nem vibrál, de embere válogatja, engem zavart és fél óra nézés után elég furcsa míg visszatértem a valós világba. A passzív 3D jóval jobb ebből a szempontból, ott semmiféle mellékhatás nincs
Egyébként valami Karib tenger kalózai film
-
PuMbA
titán
válasz
bacsis #32855 üzenetére
Ha nem VA panelest veszel, hanem IPS-t, akkor a régi CRT TV-d kontrasztja nagyobb lesz, az meg nem elfogadható, hogy valamiben visszalépsz, kifizetve ennyi pénzt
A VA panelesnek 3-szor sötétebb a fekete szintje, tehát, ha sötétebb szobában nézel TV-t, akkor nem lesz szürkés színű a fekete, ami nagyban javítja a kép élethűségét
Jó világos szobában vagy az áruházban természetesen nincs különbség a feketeszintben, mert nem veszed észre.
"oké... első kérdésem, hogy honnan lehet megbizonyosodni hogy milyen panelt használ az adott készülék?"
A boltban kérned kell, hogy szigorúan olyat adjanak, de az LG TV topikban megmondják, mert én nem tudom, mindenképp járj utána.
(#32862) Dareiosss: Az a jó, hogy a mai VA-k betekintési szöge is bőven elég, még ha többen is nézik a TV-t
-
PHenis
senior tag
válasz
bacsis #32852 üzenetére
Jé, bacsis tv-t vesz. Lesz tuning?
Nekem az említett 6400 van, elégedett vagyok vele. Bár az igaz, hogy aktív 3D...
A smart dolgok meg peregnek ki belőle, mert nem egy mai csirke modell.
Szerintem a smart csak túl van lihegve, inkább építs valamit hozzá és írd meg a logouton. -
PuMbA
titán
válasz
bacsis #32852 üzenetére
Mindenképp csak akkor előrelépés, ha VA paneles LG 42LF652V-t veszel, a Sonyban és a Samsungban VA panel van minden esetben, szóval nem lesz gond. Az ívelt TV-ket én kerülném, hamarosan lecsengenek, mint a 3D, amit jövőre ki is dobnak minden TV-ből, az idei évben is kivették a legtöbből, úgyhogy ha 3D-t akarsz, akkor még jókor vásárolsz, illetve J6300-at ne vegyél, az már nem tudja. Igen, az LG 3D-je passzív, szemkímélőbb, viszont a felbontása valamivel kevesebb, tehát közelről nem jó nézni, illetve a passzívhoz szükséges sorfelezés miatt nem is lesz jó annyira a kép ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest