- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
válasz
FktMarton #1339 üzenetére
Szia, ha 100 cm a hely - gondolom azt akartad írni-, akkor ne tegyél fel szerintem 116 centis ( a 46-os ilyen széles minimum ) TV-t. A 40-es is 106 centi széles minimum. Videokártya szerintem jobb a HDMI-s.
Ezt a mondatot nem értem: "Ezek alapján inkább monitort vegyek és a géphez tv-kártyát vagy van ilyen Tv ami ezeknek meg felel?" Minek kell megfelelni?Igen, létezik 42-46" , LED-es, mindegymilyenlábú TV.
Hát a monitor és a tv nem egy kutya, döntsd el, melyikre van igényed, és pénzed. Természetesen a TV messze jobb választás.
@-Dokika-: Én a nolagg mellé tettem volna inkább a
jelet. Ez nem az a fórum, az a plazma és a CRT (meg az OLED).
Nézd meg Nigtshadow táblázatát. A 6100-as Samsung-on ( 35ms az input lag) BO2-zök és MW3-azok Xbox-szal, és semmi gond vele, nem venni észre késést game módban.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest