- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz
Dr.FantastiK #6922 üzenetére
Nem, kb ennyiért lehetett venni múlt hétvégén 55W805-öt.
-
Kabel15
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #6922 üzenetére
Kinek mi. Ha neki megbírkozik a tudata azzal hogy a szoba dísze egy MM ben kiállított idegenek által szét nyomkodott tapizott ki tudja még mit csináltak vele. Hát egészségére. Én használt TV-t biztos nem veszek.
-
Kabel15
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #6919 üzenetére
Az első nem lett volna olcsóbb. Ugyan úgy 180k lett volna. Ott azért vittem vissza mert direkt mondtam, hogy nekem ÚJ kell. Olyan ami már ment 1000 órát nekem nem kell.
A másodikat 150k ért hoztam volna el.(állítólag zsír új csomagolt). Viszont ott is kiderült hogy annak karcos az alja meg a széle. (Kijelző nem csak a káva) Gondolom ez is ment már pár ezer órát valahol. Nekem ilyen nem kell. Csak gyári csomagolt. Ép most hívtak 1 órája, hogy akkor érdekel e vagy sem. Egyébként 150k ért ott van a Hatvani euronics ban akit érdekelne. -
Jovanny2
őstag
válasz
Dr.FantastiK #6919 üzenetére
A legtöbben nem szeretik, ha többszáz órát ment, agyontapicskolt készüléket kapnak a boltban.
Persze megvan a megfelelő ár/használtság arány, ami alatt megéri, de ez egyénfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest