Aktív témák
-
acszs
csendes tag
Van egy Compaq Proliant 1600-as gépem amibe nincs proci és memória, ha jól tudom ''registered ECC SDRAM'' kell bele. A 2 db P3 450-es processzort csak most kapom, valamint kellene memória is de nem vagyok biztos bent hogy registered ECC-s kell vagy jó a sima is.
Tudja valaki, hogy milyen RAM kell bele?
Ha ECC-s kell akkor az egyik 512-es modul érdekelne ha még megvan. -
Bodin
senior tag
up
-
írtam mail...
-
Bodin
senior tag
Dual lap 5k
1 db 550 Xeon 512 Kbyte + procikártya 5k
2x512 MB PC100 REG.ECC SDRAM CL2/chip:MIRA P2V28S20TP 22k
Compaq SCSI HDD 8GB 4k
Elsa Synergy II-32 CPQ 32 MB AGP /TNT2 chip/ 2k
36x CD-ROM 0.5k
Ház+táp 8k
Ha ilyen árakkal számolunk 46.5, de 40-ért elviheted, ha komolyan kell. -
Gatya
senior tag
Mennyi lenne egyben a gép?
-
Bodin
senior tag
fel
-
Bodin
senior tag
Nyitok a gépnek egy újabb topikot, de azért UP a RAM-nak.
-
Bodin
senior tag
Jah és a RAM CL2.
-
Bodin
senior tag
Nos, megjöttem. Végül egy komplett gépet hozott a srác.
http://www.ciao.co.uk/Productinformation/Compaq_Professional_SP700__5356547/
1 db 550 Xeon 512 Kbyte
2x512 MB PC100 REG.ECC SDRAM /chip:MIRA P2V28S20TP
Compaq SCSI HDD 8GB
Elsa Synergy II-32 CPQ 32 MB AGP /TNT2 chip/
CD-ROM
De. kipróbáltam és szerintem minden működik. Így persze elsősorban egyben szeretném eladni, de jöhetnek ajánlatok alkatrészekre is.
[Szerkesztve] -
fendre
tag
Ez egy komplett konfig (elvégre nők vásárolták anno
): HP VL420
A gépről ennyit tudok:
Bővebben: link
Ettől én nem lettem okosabb mmint az alaplapot illetően. Amúgy tényleg ezek a cuccok vannak benne, kivéve, hogy gyengébb cerka van benne. Azért jól látható h a memoria nagyon csúnyán lehúzza gép teljesítményét -
fendre
tag
Én szeretnék venni egy kis memóriát a bnőm gépébe. 1,3-as cerka, SDRAM való bele. Nagyon nem értek hozzá, de gondolom 133MHz-es kell bele. Ilyesmikről beszéltek? Nekem egy 512-es kéne ( 2 db 256 sem akadály).
-
Loha
veterán
Persze... Igazából az ECC jó a reg.-nek meg semmi értelme.
Ha nem tévedek(ha igen javítsatok ki) a registered modulok azért vannak, hogy nagyobb méretű modulokat is lehessen használni. Tehát a regiszter chip olyan mint egy jelerősítőregisteredből vannak ilyen nagy emeletes modulok, amiket egy sima alaplap nem tudna kezelni, a túl sok modul miatt, de ezen kívül semmi előnye ha jól tudom.
-
Bodin
senior tag
Még lenne 35 percem a 2. up kihasználására, de mivel addigra valószínűnek tartom, hogy lefekszem aludni, kihasználom most.
UP -
Bodin
senior tag
fel
-
Bodin
senior tag
Azért írtam hogy lehet, mert még nincsenek nálam. Ha minden igaz szerdán hozzák.
Sajna amíg nincsenek a kezemben, több infom sincs.
Elég ritka jószágok, csak ésszerű ajánlatokat várok..
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest