- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
válasz
bluedragon36 #1825 üzenetére
R9 390X
-
Chrys_
addikt
Még AMD kártya előtt használtam egy Surround-kapcsoló programot (1193). Most visszatértem nVidia vonalra, de ez a tool már nem működik (az utolsó, v11-t is próbáltam).
Létezik egy más programozó által továbbfejlesztett változat (Nvidiasurroundtoggler), de ennek a fejlesztését abbahgyta. A probléma vele, hogy a surround-ból extended módba visszakapcsoláskor a 3 monitorból csak 1 vagy 2 lesz aktív, a 3. stand-by -ban marad.
Ez utóbbi fejlesztő indított egy újabb projektet HeliosDisplayManagement néven. De itt én nem találtam lefordított programot, csak a projektet.Van valakinek ötlete, milyen programmal lehetne ezt az átkapcsolást az extended <--> surround módok között megcsinálni, vagy esetleg hogyan lehetne egy futtatható file-t kinyerni a Helios-projektből?
-
Chrys_
addikt
Ilyen infókból lehetne egy összefoglalót írni a topikhoz.
-
Chrys_
addikt
Akkor szerzek egy negyedik monitort és ezek alapján kipróbálom.
-
Chrys_
addikt
4 monitoros rendszerrel kapcsolatban kellene nekem infó.
Jelenleg egy R9 390X megy 3 24" monitorral (DP, HDMI, DVI-D). Ezeket bállítottam eyeinfinity-re, majd amikor éppen nincs szükség rá, akkor egyszerűen kikapcsolom a bal oldali monitort, és ilyenkor a 2 aktív úgy viselkedik, mint normál extended módban. A monitor visszakapcsolásakor megint megy az Eyeinfinity.
Na most EI esetén is látni akarok néhány prg-t, ezeket egy negyedik, kisebb méretű monitorra állítanám be.
Már csak 1 DVI-D szabad csatlakozó van a kártyán. Működne erről a csatlakozóról? Vagy a 4 monitorhoz már kell valami külső Matrox-jellegű megoldás? Ha megy a csatiról direkt, akkor meg lehet adni az EI-nek, hogy csak a 3 24"-t vegye figyelembe? -
Chrys_
addikt
Restart után is csináljaa, verseny közben 3. helyen. Azt hiszem elegem van az nvidia-ból, rendelek ma egy r9 290x-t
-
Chrys_
addikt
Az, hogy a 3 monitoros nVidia Surround alatt az Assetto Corsa verseny közben 3 monitorról 1-re vált (viszont űgy, mintha a 3 monitor tartalma bele lenne zsúfolva), nVidia driver hiba, vagy az Assetto szar?
-
Chrys_
addikt
nVidia Surround mód kikapcsolásakor 3-ból csak 1 monitor maradt mindig aktív. Ennek az az oka, hogy az nVidia nem az Extended desktop <--> surround mód között kapcsol, hanem Surround mód <--> SLI között. Ismert "feature", sajnos ezzel együtt kell élni. Ha az nVidia-n múlik
De valaki írt egy nagyon jó scriptet erre a problémára: [link]
Annyi a tennivaló, hogy le kell tölteni ezt a kis file-t, és ezzel lehet kapcsolgatni az extended mód <--> nvidia surround között végre állandó aktív 3 monitorral is.
Kipróbáltam, 1 GPU-val működik rendesen. SLI-vel nem volt tesztelve a script, a programozó visszajelzést vár erről (vagyis valamennyire már működik, comment alapján).
A működéséhez szükséges:
1. Nvidia Surround setup egyszer be kell legyen állítva.
2. A Ctrl + Alt + S key-combo legyen engedélyezve az Nvidia Control Panel-n.Ami engem érdekelne még, ismer valaki olyan programot, amivel key-combo-t tudnék létrehozni, ennek az exe-nek a futtatására?
-
Chrys_
addikt
válasz
proci985 #1124 üzenetére
De ha deaktiválom a Surround-t, akkor nem megy 3 monitoron az Assetto Corsa. Ilyenkor csak a fő (középső) monitor képe látszik, a két szélsőn pedig továbbra is a win desktop van.
Szerintem ekkor menne az UltraMon általi további tálcák megjelenítése is, majd ki si próbálom, amint hazaértem. Na meg a kalibrálás is vár még, 3 monitor esetén el fog tartani egy darabig -
Chrys_
addikt
Az nVidia Surround átveri a Windows-t, vagyis azt "hazudja" neki, hogy csak 1db. nagyfelbontású monitor van a rendszerben? Azért kérdezem, mert használom az UltrMon nevű programot, amivel eddig 2 monitor esetén 2 különböző tálcát tudtam a desktopokra tenni. Tegnap megérkezett a 3. monitor, most viszont ez a program a surround beállítása után csak 1 megjelenítőt (nvidia surround) lát, és csak a fő monitorra tud tálcát kitenni (szóval kb. hasztalan a prg. használata).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon Prime Video
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi Redmi 12C 3/64GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest