Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• supercow

őstag

Hi,
    nekem az LG 1915S van de nem érzek hátrányt a fent leírt színkavarás miatt, igaz mások a színei mint az előző CRT-nek (samsung 959nf) de elégedett vagyok, kezdek hozzászokni. Nincs egyetlen pixelhibája sem és filmek alatt nincs homály vagy utánhúzás, főleg munkára használom (idő 95%-ban fehér háttér), játszani meg nem szoktam.
    Egy hetes tapasztalataim:
    Egy Matrox G550 hajtja meg, a dvi kimeneten, dvi-dsub átalakítóval van bekötve. Az automatikus beállítás korrekt, belőtte a pozíciót elsőre, nem kellett igazítani rajta. Egész stabilan áll a lábán, egy fém belső van a talpjában és jó sok gumiláb az alján, nem lehet megborítani akkor sem ha belerúgsz az asztalba.
    A Lightview menüben 3 nappali és 3 éjszakai beállítás van, plusz a saját beállítás között lehet váltogatni:
    nappali Text, Movie, Photo + éjszakai text, movie, photo + a user mode.
    Natív felbontása 1280x1024 és fix 60 Hz-re kell állítani.
    A műanyag káva halványszürke, talpa és hátulja sötétszürke. Jobban örültem volna egy full fekete borításnak, jól mutatna az Antec Overture mellett :DDD
    A háttérvilágítást egységesnek látom, egyetlen helyen látszik egyenetlenség, a felső szélénél egy kb 1 cm csíkban enyhén erősebb, de nem zavaró.
    Összességében az én szempontjaim szerint hibátlan, ezért az árért szerintem érdemes megvenni.

Új hozzászólás Aktív témák