2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Már nem Kína-exkluzív a Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Csak nem így fogják hívni. A szingapúri hatóságok legalábbis regisztráltak egy gyanúsan hasonló eszközt Xiaomi Mi 8 Pro néven.

Hirdetés

A Xiaomi Mi 8 Explorer Edition a Mi 8 széria legdrágább és legegyedibb modellje, főleg az áttetsző hátlapi üvegnek köszönhetően. Egyébként azonos dimenziók mellett nehezebb, mint a sima Mi 8, ami a kisebb akkumulátor fényében elég érdekes. A két grammos tömegnövekedést se nagyon sikerült megmagyarázni, az anyaghasználat is megegyező, ráadásul az infra alapú 3D arcazonosítás is kimaradt valamiért. A kevésbé professzionális arcazonosítás mellett azért a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó maradt.


[+]

A hardver sem tér el, viszont a Mi 8 Explorert kizárólag 8 GB operatív memóriával és 128 GB nem bővíthető belső tárhellyel lehet választani. Eddig csak Kínában. A szingapúri hatóságok azonban listáztak egy eszközt M1807E8A modellszámon, ami valószínűleg a Mi 8 Explorer nemzetközi forgalomba szánt variánsa. A regiszter szerint az áttetsző hátlapos csúcsmodell Mi 8 Pro néven lépheti át Kína határait. A források mellesleg a korlátozottabb funkciónak megfelelően kisebb szenzorszigetről beszélnek a TENAA fényképei alapján, de a szintén M1807E8A jelzetű eszközről készült hatósági képek alapján szerintünk pont nem látszik, hogy mekkora is az a notch.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.