Hirdetés

Aktív témák

  • Nightmare

    senior tag

    válasz Ijk #2270 üzenetére

    Kipróbáltam, mert "bánni" javasolja, és a következőre jutottam.

    Ezért. Mondom megnézem milyen. Bunny oldala sztem egyébként nagyon sok részből marketing. Pl csóró tömegnövelésbe mióta fér bele a jumbo, ami nem olcsó. Ott a zabpehely. Sokmindent nem értek Bunny szövegeiben. De ő biztos érti. Ez a csirke rizs téma olyan mint a szent biblia. Hát a faszomat azt. Mi a tököm vagyok én, élsportoló? Nehogymá ne egyek meg 2 hamburgert a mekiben. Vagy ne igyak megy a 1 liter tejet. Mert a tej buziknak való, meg a cicáknak. Hülye ez. Én szeretem, és inni is fogom, nem bosszúból. Jó íze van, és hiszek abban, hogy a benne lévő tápanyagok nem a wc-ben végzik. Biztos nem fog beépülni, mert a szervezet szelektál. Ez mekis, megy a klotyóba. Gyanítom, hogy ez a sok hülye duma mind azért van, hogy vásárold a kiegészítőket, mert csak az jó. Nyilván neki is meg kell élni valamiből, de ismerek olyan embert, aki nem tömi magát szarokkal, csak eszik és edz, és jól néz ki. De ez persze genetika kérdése is.

    Vissza térve a témára, mert kicsit elkalandoztam Bunny gyökér beszólásain, visszatérek a megszokott bevált edzésmódszerre.

    Szerk, pl ha elolvasod a tejről szóló cikkét, mi derül ki? Egy nagy paripahímvessző. A tej szar, ennyi. Mert semmilyen állat nem issza meg a másik állat tejét. Mert nagy lehetősége van rá, hogy bemenjen pl a kutya a boltba és tejet vegyen. De ha elérakod, megissza. Semmi tudományos adat, csak massza a hülyeségről.

    [ Szerkesztve ]

    -Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

Aktív témák