Hirdetés

Aktív témák

  • Eagl3

    veterán

    válasz Tamoo #1995 üzenetére

    Édesanyámnak Fiestája van, semmi komoly baj nem volt vele még az 5-6 év során (újonnan vettük) eltekintve egy-két kisebb bakitól, mint pl. a külső ablakoknál lévű múanyag takaró burkolatot elengedte a ragasztás mindkét oldalon, pályán vicces volt, mikor elkezdte nekem 150-nél verni a ablakot... :U de mondom, műszakilag semmi baja, nagyon megbízható, motorikusan kiváló, 1.4 benzin vagy valami turbós dízel minimum kell bele.
    Viszont, 180centi fölött kényelmetlen, nekem baromira nyomja a bűszerfal a jobb térdem, képtelenség számomra beállítani rendesen az ülést, a seggem csúszkál össze vissza, a futómű is lehetne picit feszesebb mert eléggé be tud himbálózni egy hirtelen mozdulatnál.

    Egy igazi kis női autó, van a családban egy hasonló korú mondeo, nekem egy e34 520i-m volt, utánna egy Alfa 156 2.0ts -em, ezek után nagyon furcsa a Fiesta, a pedálok puhák, alig férek el benne, az üléspozíciók pedig mint említettem elég borzalmasak szvsz. Az anyósülést pl. állítani sem lehet, olyan mintha egy puffon ülnél kb. csak van háttámlája.

Aktív témák