Hirdetés

Dell Venue - amerikai szépség

Bevezető, tartozékok

Érdekes látni, hogy manapság mennyire kibővült a mobiltelefont gyártók köre. Ez pedig egyértelműen az okostelefonoknak köszönhető, ami mint kategória, óriási fejlődésen ment keresztül és egyre népszerűbb a felhasználók körében is. A nagy és régóta ismert gyártók sikere arra ösztönzött több más céget, hogy szálljanak be a bizniszbe, így olyanok is megjelentek, akikről korábban el se tudtuk volna ezt képzelni.

Dell Venue
[+]

A számítástechnika nem is áll olyan messze az okostelefonoktól, amik mostanra már egyfajta mini számítógépnek is vehetők, a csúcsmodellek teljesítménye a netbookokéval vetekszik. A Dell első nekifutásai nem igazán szóltak nagyot, azonban amikor bemutatták a Venue és Venue Pro párost, akkor végre sokaknak felcsillant a szeme. A Pro utótaggal ellátott modell már járt nálunk, ő a WP7 vonalat erősíti, és most megkaptuk a testvérét is, amely viszont az Android világában próbál érvényesülni.

Dell Venue
[+]

A készülék kissé szokatlan módon jutott el hozzánk. Eredetileg olvasói felajánlás kapcsán kínálták fel, majd időközben eljutott az XXL GSM-be, ahol egy új tulajt is találtak neki, de az eredeti tulajdonos kérése szerint előbb megkaptuk kipróbálásra. Ez tehát tulajdonképpen egy használt készülék, bár ezt senki meg nem mondaná róla, hiszen tökéletes állapotban van. Miután a készüléket már eladták, így kiemelten vigyáztam rá, ezen okból pedig a képernyőn lévő gyári fóliát sem távolítottam el. A képeken vagy a videón látható esetleges karcok nem a képernyőn, hanem a fólián vannak, alatta a képernyő teljesen sértetlen. A doboz külsőre teljesen egyezik a Pro változattal, persze a feliratok és képek le lettek cserélve. Belül is hasonló a helyzet, a telefon alatt lévő kis belső dobozkában találjuk a hálózati töltőfejet, egy USB kábelt és egy sztereó fülest, cserélhető gumidugókkal, meg némi papír alapú leírást.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés