Hirdetés

Samsung Galaxy S Armani - droid öltönyben

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A mobiltelefon legtöbbünknek csak szimpla eszköz, a modern kor ma már szinte elengedhetetlen és hasznos kelléke. Azonban mint szinte minden műszaki eszköznél, itt is megjelent a „státuszszimbólum effekt”, tehát hogy egyesek a mobiljukkal is azt kívánják közölni a környezetüknek, ők ezzel is ki szeretnének tűnni a tömegből. Elég csak megemlíteni az egyik legismertebb luxusmobil gyártót, a Vertut, melyek belülről átlagosak, azonban különleges anyagaikkal és méregdrága árukkal csak kevesek számára elérhetők.

Samsung Galaxy S Armani
[+]

Van viszont egy másik módja is az átlagtól eltérő modellek készítésének. Ez pedig, ha egy közismert gyártó összefog egy jó nevű, prémium (divat)márkával, és közösen készítenek valamit. Emlékezzünk csak az LG Prada és Prada II mobiljára vagy az elég meghökkentő Levi’s készülékre. A végeredmény persze eléggé kétesélyes, hiszen míg mondjuk a Prada mobil elegáns volt, addig a Levi’s készülék eléggé bazári hatást keltett. A Samsung számára sem ismeretlen terep ez, az olasz Armani divatházzal régóta együttműködnek. Eddig három modellel rukkoltak elő, ebből az első egy igen elegáns, de nehézkesen használható modell lett (P520 Armani), a második csúnya melléfogás (M7500 Emporio Armani), a harmadiknál meg leginkább rossz típust alakítottak át (B7620 Armani).

Samsung Galaxy S Armani
[+]

Az XXL GSM-től érkezett dobozban viszont megjött a negyedik közös kütyü, a teljes nevén Samsung i9010 Galaxy S Giorgio Armani (ez esélyes a világ leghosszabb mobilnév címére). A szimpla fekete papír megtévesztő, ez ugyanis csak egy külső borítás, maga a valódi doboz ezen belül van. Mégpedig nem is akármilyen, mert egy szintén fekete, bőrrel bevont, mágneszáras, keményfedeles cucc, jó körítés. A dobozkát felnyitva rögtön a készülékkel találkozunk, ezt kivéve két kisebb dobozkába botlunk. Egyikük rejti a papírokat, a másik pedig a tartozékokat. Ez jelen esetben egy hálózati töltőt (Armani logós!), egy adatkábelt és egy ízléses külsejű sztereó fülest jelent, utóbbihoz háromféle méretű gumidugó is jár.

Samsung Galaxy S Armani
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés