Hirdetés

Dell Venue Pro - gyönyörű óriás

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Van az úgy, hogy egy gyártó többször próbálkozik valami új dologgal, aztán vagy összejön neki vagy elbukik. A Dell nevét jól ismerhetjük a számítástechnika világából, ráadásul igen nagy és elismert márkáról van szó. Jómagam is egy ilyen 20 colos TFT monitort bámulok otthon, igen elégedetten. A telekommunikáció világa azonban nem kis falat, még egy olyan nagyvállalatnak sem, mint a Dell.

Dell Venue Pro
[+]

A Mini 3i és 3iX készülékek voltak az első fecskék, de ezeket Kínába szánta a cég. Túl nagy visszhangjuk nem volt, hiszen a már akkor is elavult Android 1.5 rendszeren alapultak (illetve ennek egy módosított változatán, melyet OPhone OS-nek neveztek el). Európában és a világ többi részén elsőnek a Streak nevű modellel kívántak betörni a mobilok közé. Ez a modell elvileg internet tablet akart volna lenni, viszont annak kicsi, ám sima mobilnak meg túl nagy volt. Sokan felkapták viszont a fejüket, mikor bejelentésre kerül a Venue és Venue Pro, előbbi az Android, utóbbi a WP7 fronton indult csatába.

Dell Venue Pro
[+]

Kicsit hosszú várakozás után végre hozzánk is megérkezett a Venue Pro, amit egy gyártói visszahívás is hátráltatott. Most viszont itt van, egyenesen a Smartshopból érkezett, és úgy néz ki, megérte a várakozás, de haladjunk csak sorban. A nem túl nagy dobozban a készüléken felül külön dobozkába csomagolva találjuk a tartozékokat. Van itt hálózati töltő, melyhez európai és angol fejet is adnak, aztán kapunk USB kábelt (ami ugye a töltőhöz is kell), illetve egy sztereó fülest. Utóbbi bedugós fajta, ezért jár hozzá egy pár másik méretű füldugó (fura, hogy nem két pár).

Dell Venue Pro
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

  • HTC 7 Pro - még nem profi

    Megjött az első QWERTY billentyűzetes WP7 telefon, ám a megvalósításba több helyen is hiba csúszott.

  • Minden a Windows Phone 7-ről

    Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.

Hirdetés