2019. február 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

Dell Venue Pro - gyönyörű óriás

A Dell új szereplőként lép a WP7 okostelefonok piacára, első készülékük nem csupán egyedi, hanem igen szépre is sikeredett.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Van az úgy, hogy egy gyártó többször próbálkozik valami új dologgal, aztán vagy összejön neki vagy elbukik. A Dell nevét jól ismerhetjük a számítástechnika világából, ráadásul igen nagy és elismert márkáról van szó. Jómagam is egy ilyen 20 colos TFT monitort bámulok otthon, igen elégedetten. A telekommunikáció világa azonban nem kis falat, még egy olyan nagyvállalatnak sem, mint a Dell.

Dell Venue Pro
[+]

A Mini 3i és 3iX készülékek voltak az első fecskék, de ezeket Kínába szánta a cég. Túl nagy visszhangjuk nem volt, hiszen a már akkor is elavult Android 1.5 rendszeren alapultak (illetve ennek egy módosított változatán, melyet OPhone OS-nek neveztek el). Európában és a világ többi részén elsőnek a Streak nevű modellel kívántak betörni a mobilok közé. Ez a modell elvileg internet tablet akart volna lenni, viszont annak kicsi, ám sima mobilnak meg túl nagy volt. Sokan felkapták viszont a fejüket, mikor bejelentésre kerül a Venue és Venue Pro, előbbi az Android, utóbbi a WP7 fronton indult csatába.

Dell Venue Pro
[+]

Kicsit hosszú várakozás után végre hozzánk is megérkezett a Venue Pro, amit egy gyártói visszahívás is hátráltatott. Most viszont itt van, egyenesen a Smartshopból érkezett, és úgy néz ki, megérte a várakozás, de haladjunk csak sorban. A nem túl nagy dobozban a készüléken felül külön dobozkába csomagolva találjuk a tartozékokat. Van itt hálózati töltő, melyhez európai és angol fejet is adnak, aztán kapunk USB kábelt (ami ugye a töltőhöz is kell), illetve egy sztereó fülest. Utóbbi bedugós fajta, ezért jár hozzá egy pár másik méretű füldugó (fura, hogy nem két pár).

Dell Venue Pro
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • HTC 7 Pro - még nem profi

    Megjött az első QWERTY billentyűzetes WP7 telefon, ám a megvalósításba több helyen is hiba csúszott.

  • Minden a Windows Phone 7-ről

    Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.