Hirdetés

Meizu M9 - távol-keleti finomság

Hirdetés

Előszó, tartozékok

A Meizu neve ismerősen csenghet régi olvasóinknak, a kínai cég gyártósoráról került le 2009 elején a méltán híres M8, viszont azóta csend uralkodott a cég háza táján, pontosabban tavaly tavaszig, amikor is elkezdtek szállingózni a hírek a Meizu új készülékéről. Szinte minden hónapra jutott egy kósza bejelentés, az újabb és újabb pletykák egy nagyon komoly képességekkel rendelkező telefon képét festették a falra: Android rendszer átszabott kezelőfelülettel, nagyfelbontású kijelző, komoly processzor, HDMI kimenet, hogy a legfinomabbakat említsem. Az év elején meg is jelent az M9, több külföldi oldal is elismerően nyilatkozott róla, mi viszont csak a nyálunkat csorgathattuk, hiszen úgy tűnt, nem tudunk hozzájutni a mobilhoz, mivel sajnos nem forgalmazzák Magyarországon.


[+]

Pár hete azonban imáink meghallgatásra találtak: az LG sörözésen egyik kedves olvasónk, Sheratan felajánlotta, hogy kölcsönadja a saját példányát egy teszt erejéig. Mondanom sem kell, a laza sörözés ennek hatására emelkedett ünneplésbe (értsd: masszív ivászatba) csapott át, majd múlt héten megejtettük a cserét, pár napig én nyüstöltem a kínai gyártó üdvöskéjét.


[+]

Nálam csak maga a készülék járt, így a kiegészítőkről nem tudok érdemben nyilatkozni. Az biztos,hogy kapunk egy törlőkendőt, egy microUSB-kábelt, egy töltőt, két használati utasítást és egy 8 GB kapacitású memóriakártyát. Utóbbi kellemes gesztus a Meizu részéről a manapság sztenderdnek mondható 2 GB-os tartozékkártyák tengerében.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés