Bluetooth headsetek minden kategóriából

Előszó

Habár az első kékfogas headseteket 18 éve vehettük kezünkbe - és ezzel együtt a Bluetooth technológia is bőven nagykorú - az igény koránt sem csökkent irántuk. Ennek triviális okai vannak: kell egy eszköz, amivel vezeték nélkül telefonálhatunk úgy, hogy kezünket nem kötjük le és a külvilágot sem zárjuk ki teljesen. Leginkább a vezetéshez tudjuk kötni ezeket az eszközöket, ami aligha véletlen. Mivel a magyar gépjárműpark nem áll a legfényesebben, a beépített kihangosítók hiányában egy pótolhatatlan eszközre lelhetünk bennük, de sokan használják olyan munkakörben is, amikor fontos, hogy mindkét kezünk szabad legyen és/vagy ne kelljen állandóan a telefonért nyúlkálni.


[+]

A képlet még mindig ugyanaz: mielőtt nekikezdünk az utazásnak, a kutyasétáltatásnak vagy éppen a vajköpülésnek, a terméket az egyik fülünkre illesztjük, összekapcsoljuk a telefonunkkal, tabletünkkel vagy laptopunkkal és csiribú-csiribá, máris érkezik a jel. Az előző cikkeinket böngészve nem láthatunk sok különbséget a külcsínben, a gyártók megmaradtak az ergonómia és a praktikum vonalán, azonban a belbecset próbálták tökéletesre csiszolni az újabb igényeknek megfelelően.


[+]

Aki rendszeresen használ vagy használt már mono headsetet az tudja, hogy nem szabad lebecsülni ezeket a készülékeket és meg kell fontolnunk választásunkat igényeinknek megfelelően. Ezek között a két legfontosabb paraméter az üzemidő és a kényelem szokott lenni, ám nyilván a hangminőség sem elhanyagolható szempont, főleg, ha zajos környezetben tervezzük a termék használatát. Nyilván mindenezeken felül lehetnek speciális elvárásaink is (multipoint, hangvezérlés, zajszűrés), megpróbálunk mindezekre kitérni a következőkben. Négy márka termékpalettájáról válogatva összesen hét készüléket néztünk meg, amiket a Cellect Hungary Kft-nek köszönhetően veszünk gorcső alá.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • Cellect Bluetooth Speaker teszt

    A cég saját márkás sztereó hangszórója hosszú üzemidővel, kedvező árral és némi svéd minimalizmusra emlékeztető külsővel próbálkozik, összességében korrekt termék.

  • Jabra Elite 65t és Active 65t teszt

    Megbízható márkától divatos és kedvező árú, kellemes hangfekvésű fülhallgatókat próbáltunk ki, és bár nem tökéletes, de jól használható eszközöket ismertünk meg bennük.

  • Xiaomi Mi Band 3 - nem késünk el a strandról

    A Xiaomi Mi Band széria az első modell óta sikeres, teljes joggal. A belépő szintű aktivitásmérők között továbbra is remek konstrukciót és minőséget képviselnek, nem kivétel a legújabb Mi Band 3 sem.

Hirdetés