Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyraxx
tag
Üdv!
Elolvastam KunyA cikkét "Bluetooth headsetek minden kategóriából" és láltom, hogy ez már egy 5 éves iromány. Mivel szeretnék venni egy hasonlóan egyszerű headszetet autóba/munkába, érdeklődnék, hogy mit lenne érdemes beszerezni ebben a 10 ezer körüli kategóriában.A cikkben említett M70-es nagyon jónak tűnik, de a Pnaltronics oldalán látom, hogy ebből a szériából is már van újabb, M90, M95, nem tudom, hogy ezek jobbak-e. Illetve érdemes-e inkább valami más márkában gondolkozni, jelent-e meg azóta valami új közönségkedvenc, ilyesi. Még annyi, hogy jó lenne, ha 15-20 méterre is "ellátna", de ha ebben az árkategóriában nincs, akkor nem érdekes a plusz hatótáv.
Bármi ötletetek van, kérlek osszátok meg. Köszi!
-
Kutykurutty7
aktív tag
Tönkrement a Plantronics M70-es headset-em, éppen 3 év (kis túlzással éjjel-nappali használatot) bírt ki. Mivel a munkához is ezt használtam, ezért átlagosan 3-4 óra telefonálás (Skype is) tartozott a napi működéshez. Sokszor leesett (pl. kisgyerek kikapta a fülemből és elhajította...
) Ez lett a vége is, darabokra tört az a része, ahonnan a hangszóró elágazik. Ezen kívül az akkumulátor sem bírt már csak kb. 3 óra beszélgetést az eredeti 11 órából, ami szintén csereéretté tette, mert nekem nehézkes volt napközben is töltögetni.
Az utódja is megvan már... egy másik M70-es. A régi bluetooth 3.0 ellenére nem találok számomra jobbat (kényelem, hosszú üzemidő) ebben az árkategóriában, meg drágábban sem.
-
AlexDaywalkr
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudnátok nekem olyan dual bluetooth-headset-et ajánlani, ami kompatibilis a TV-mmel? (Sony KDL-43W808xc) A gondom az, hogy csak ezeket a protokollokat ismeri fel: Bluetooth (HID/HOGP/3DSP/SPP)
Alex
-
height
aktív tag
válasz
Kutykurutty7 #64 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Páromnak akarok egy headsetet, de még nem találtam olyat ami tetszene neki, ezen kívül,, nekem sem tetszik , én sem vennék ilyet magamnak.
Csak hát a páromnak nem találok valami olyat ami tetszene is neki. -
Kutykurutty7
aktív tag
Nagyon szívesen!
Viszont azt érdemes is figyelembe venni, hogy a hasonló kinézetű kínai headset-ek többsége (és konkrétan erre a példányra is vonatkozik) annak ellenére, hogy a design az Apple AirPods koppintása, sokkal nagyobbak és hosszabbak mint az AirPods. Ez nem csak azt jelenti, hogy butábban néz ki a fülben, hanem sokkal kényelmetlenebb is a használata. Nem akarlak lebeszélni erről, csak azért írom, hogy segítsek kb. mit lehet várni egy ilyen headset-től.
Vagyis az AirPods kicsi, ezeknek a többsége pedig nem nagyobb, hanem konkrétan nagy...
-
height
aktív tag
Köszi, hogy válaszoltál!
Az asszony ragaszkodik ezért, a színe és az alakja miatt, sajnos csak a kínai áruházaknál találni ilyet, ami az androidos op.rendszerrel kompatibilis.
-
Kutykurutty7
aktív tag
Nagyon vicces! A legutóbbi hozzászólásom óta módosított a webshop az 'eredeti áron'.
Ebből is lehet látni, hogy mennyire komoly a termék... 2 napja még annyit mutattak, amennyit az előző hozzászólásomban írtam az eredeti árra, most pedig már 'csak' 26990 Ft-ot. Az eladási (akciós) ár nem változott.
-
height
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a
linken található eszközközről? érdemes meg vásárolni ? -
szemy94
senior tag
Köszönöm, kicseréltettem 3 napon belül, ez már jó, bár most meg egy alapzaj van néha, mint a fülészeten
De ez meg lehet a hívott miatt, mert ő meg csak kihangosított telefonnal beszél, nem bírja a fülhallgatókat, majd kiderül.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Kutykurutty7 #57 üzenetére
+1
Lassan 2ónapja használom,de nem tapasztaltam ilyen hibát. -
szemy94
senior tag
A teszt alapján vettem egy M70-et, de a túloldalon visszhangzik... Tehát a másik fél a saját hangját visszahallja. Gyári hibás, vagy más is tapasztalt már ilyet? (Van 1 Mediatek headsetem, azzal nincs ilyen gond)
-
Kriza
őstag
Lidlben vettem sajátmárkás kékfogas headsetet 2700 forintért. Azt hittem, hogy milyen szuper ez az ár, de ahogy látom van ilyen árban másnak is kínálata.
Sajnos nem tudom mással összehasonlítani, mivel még nem volt más típusom, de ennek a kütyünek megdöbbentően hosszú a készenléti ideje. Kb. 3 hetente töltöm, de akkor se azért, mert lemerült. ha az autóban ülök, akkor (szinte)mindig rajtam van.
Ha lesz legközelebb is, akkor veszek egyet tartaléknak.
Hangminőség és ergonómia szerintem átlagos, a hatótávolsága viszont nem a legjobb: ha az átellenes nadrágzsebben van a telefon, akkor már szaggat a hang. Autóban nem számít, mivel a középkonzolon van. -
NorBEE300
csendes tag
Bő két éve vettem egy Explorer 55-öt. Mai napig imádom! 15 hónapot használtam intenzíven és napi szinten (értsd: napi 12-16 órát volt a fülemen). 3 naponta elég volt tölteni, pedig mocsok sokat telefonáltam vele. A hangminősége nagyon ott van, szélben is szuper volt. 10k körül vettem, simán kifizetném újra ezt az árat érte. Volt egy pár fülesem, messzemenőkig ez eddig a legjobb. Még most 13-14 órát "mond be a néni" teljes töltés utáni bekapcsoláskor.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Kutykurutty7 #44 üzenetére
-
Somatom
veterán
Hogyan történik ez a gyakorlatban? Az Android nem tesz különbséget a médiatípusok között. Az a tapasztalatom, hogy ha a médiaátvitelt BT -ra állítom (az internetes hangkommunikáció kezeléséhez), akkor pl. egy videó is a fülesen akar megszólalni. A hívásoknál meg az szokott lenni a probléma, hogy a füles hívásfogadó gombjával nem lehet internetes hívást (pl. Whatsapp) fogadni.
-
Somatom
veterán
Én is hiányosságnak tartom, hogy ilyesmiről nem szól a cikk. Az egyéb hanghívások kezelését sem taglalja. Pedig, manapság elég népszerű a Viber, Whatsapp, stb. Ez azért lenne érdekes, mert az Android A2DP (sztereó hangátvitel) profil nélküli eszközre nem ad ki hangot média hangcsatornán. Az internetes hívások hangja viszont médialejátszásnak minősül. Az ilyen hívások fogadása is érdekes kérdés.
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz
-Mosquito- #41 üzenetére
Több, mint 2 éve használok egy Plantronics M70-et napi átlagban 3-4 órát és nagyon elégedett vagyok vele. Valóban zajos körülmények között (pl. autóban nagy autópályás sebességgel) már halk lehet, de engem a könnyű kezelhetőség, az akkumulátoridő és az órák utáni kényelmes használat kárpótol a gyengeségekért. Egy másik 'típushiba' lehet, hogy szétszakadt a szilikon 'tokja' kb. 1 év után. Rendeltem az ebay-en 3-at és azok közül még az elsőt használom. Akasztó nélkül hordom a fülest, így időnként ki is esik a fülemből... a hangszóró része már ki is lazult, egy ideig még a helyén maradt miután visszadugtam, de kénytelen voltam pillanatragasztóval megragasztani. Kíváncsi vagyok meddig húzza még, de ha elromlik, akkor nagy valószínűséggel egy ugyanilyen lesz az utódja, akkor még a maradék ebay-es szilikon 'bigyókat' is fel tudom használni.
Próbáltam azóta több más headset-et is (Xiaomi, másik típusú Plantronics, Samsung), de egyiket sem éreztem még csak megközelítően sem ilyen kényelmesnek és jónak.
-
EVONIC
csendes tag
Sziasztok, nekem furcsa, hogy ilyen régi (több éves) modellek lettek tesztelve. Az új Bluetooth 5.0 chippel készültek pedig komplett kimaradtak. Szerintem az újakat kellene tesztelni, mert az 5.0 előnye, hogy 4x nagyobb a hatótáv (ténylegesen 40m!!) és egy töltéssel 2x hosszabb időtartam (12 óra vagy több). A megváltozott kezelési lehetőségekről nem is beszélve... Szerintem perceken belül mindenki el fogja felejteni a régi Bluetooth készülékeket (3.0, 4.0, 4.1, 4.2 ect.), persze a gyártóknak még el kell adniuk a régi poros cuccokat gyorsan.
-
-Mosquito-
őstag
Hm én pl motorozom és használok headsetet (Interphone Tour Garmin 395 Navit),telefont is. Vezetés közben vagy a navi mondja az útvonalat vagy éppen zenét hallgatok vagy telefont intézek. Nálam müxik ezek kombinációja. Arra lettem figyelmes,hogy motorosként előbb meghallom még sisakban is a szirénázó mentő,tűzoltó,rendőrt (mondjuk a tükröket is használom
) és ha kell félre is húzódom.
Hogy ne csak off legyen..
Elolvastam a cikket és akkor még nem is reméltem,hogy jó cuccot vettem. Hétfőn beszereztem egy Plantronics M70-et a Speedshxxp-tól. Eddigi beszélgetések során,tisztán érthetően hallom a hívott felet és senki sem panaszkodott rá. -
nickedez89
senior tag
Havonta átlagosan 3500-3800 kilométert vezetek le autóbusszal Budapest utcáin és azt kell mondjam nagyon tudnék örülni, ha "csak akkor" nem figyelnének oda rendesen a vezetők amikor éppen telefonálnak! 🤐
Évek óta egy Plantronics Explorer 10-est használok amikor szükséges, egyetlen hibája, hogy nagyobb zajban nem elég hangos a hangszórója. Valakinek van esetleg összehasonlítási alapja az M70-el? Annak már hangosabb?
-
-
törölt tag
Semmi félreértés nem volt.
De akkor lassan írom hátha..."Jó dolog a BT Headset, de hazai vonatkozású kutatás is kimutatta, hogy a BT headsettel telefonálók nem képesek megosztott figyelemre..."
Ezzel kapcsolatban keltetted fel az érdeklődésemet, hogy mégis ki az élet írt "a forrásban lévő víz meleg" jellegű _tanulmányt_. Van difi egy cikk meg egy tanulmány között... A figyelem mint olyan alapja az ingerek közötti szeparáció, a bt füles meg nem olyan mint egy gyengén látónak a szemüveg, nem ruház fel vagy javít a meglévő tulajdonságaidon.
"Emiatt közel hasonló a baleset esély, mint a kézben tartott telefonnál.... Nem előnyös kiemelni, hogy milyen frankó vezetés közben..."
Azon túl, hogy tudod, mennyivel nagyobb esélyed van akárcsak egy gyors irányváltást kivitelezni két kézzel mint eggyel, azt is tudjuk, hogy nem a közvetítő közeg -jobb esetben- okozza a problémát, hanem maga az inger. Nem a headset zavarja az embert és nem is a kihangosító. Az, hogy ha olyat tesz, ami elvonja a figyelmét, ami nem motorikus. Ez egészen a mi van otthon a gyerekkel-től igen sok dolog lehet.
Vezetés közben frankó, ha úgyis fel kell venni, jobb mint félrebiccent fejjel tükörmentesen közlekedni, az, hogy most ne telefonáljon, ne beszélgessen, ne hallgasson zenét, ne gondoljon a munkára-családra-anyagi dolgokra az meg kissé életszerűtlen valljuk be.
-
válasz
#56573440 #13 üzenetére
Pontos forrásom nincs, de én 12 éve tanultam arról, hogy a a fülhallgatós telefonálás figyelemmegosztási szempontból majdnem olyan rossz, mint a kézben tartott telefonos, és a kihangosítós megoldás sem sokkal jobb. Az ok az emberi agy működésében keresendő. Alapvetően csak megszakításos multitaskinggal működünk, az pedig, hogy a beszélgető partner nincs jelen, tehát nincs vele közvetlen interakció, a hangminősége pedig szintén nem "közvetlen", fokozott figyelmet követel.
MaCS
-
-
atike
nagyúr
Köszi!
"mivel az autós figyelmét ugyanúgy elvonhatja a kihangosított, mint a vállgödörbe szorított (vagy kézben tartott) mobilon történő beszélgetés, de elég az is, ha a vele egy kocsiban utazóval cseveg."
Azaz akkor gyakorlatilag kb semmit sem lehetne tenni vezetés közben a vezetésen kívül ahhoz, hogy ne csökkenjen a reakcióidő....
-
válasz
#56573440 #17 üzenetére
NKH Békés megyei osztálya készítette a tanulmányt erről, de ha nem gondolsz hitelesnek a témában természetesen nem erőlködök vele
Nem bizonygatok semmit igazából, mert száraz tények, hogy a figyelemmegosztás vezetés közben nem működik. Lehet bármi mondani, de x év oktatás mellett ez ilyen.
Illetve megjegyzem, hogy én sehol nem írtam, hogy a BT füles és a kézben tartott mobil azonos.
Azt írtam, hogy KÖZEL HASONLÓ!, innentől azt gondolom, hogy szövegértésbeli félreértés okozta az anomáliát
Mosom kezeimet tehát, mert én ezt írtam, az más dolog, hogy mit olvastálTehát azt azért elvárom, vagy leginkább szeretném, hogy ne ferdítsük egymás szavait, mert nem írtam azt, amit Te számon kérsz rajtam
A másik, hogy nem a nlcafé oldalát linkeltem, de még csak nem is egy pletykaszennyoldalt. Innentől azt gondolom tök mindegy mit linkelek. Ha akarok megérted, ha nem, akkor nem
@atike: Linkeltem
De pl itt egy másik, és számtalan Google találat.[link]
Szívesen felajánlom, hogy tavasszal, két tanulóautóval, headsettel, és anélkül vállalom egy tanpályán a tesztet.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #20 üzenetére
100% -os odafigyelés az neked mit jelent? Ha a nem csinál semmi mást kontextusában használtad az még semmit nem jelent, attól még simán elcsap a csába ha úgy van.
Értem én hogy a paraszti ésszel meg lehetne oldani a húrelméletet is, de a figyelem a pszichológia egyik nagy kutatási területe a mai napig, azért ennyire nem degradálnám le..
Bele lehetne itt menni a szelektív figyelembe, ami igazából a vezetés folyamán tök jól nyomon követhető, meg kismillió másba, de fölösleges. Mivel 100%-os figyelem sincs, és egy steril környezetben vezetve ahol a maximális figyelmedet igényli folyamatosan a helyzet lásd zárt versenypálya agyilag zokni leszek két három körön belül, belátható, hogy ezt a szintet nem tudod se te se más a közúton tartani. Lehetetlen.
Nem vitattam soha, hogy ezer külső dolog befolyásolja vezetés közben a helyzet felismerést és a reakcióidőket, a probléma megoldást és társait. Csak azt, hogy az eszköz amin keresztül az inger ér az számít egész addig, amíg minden végtagod szabad. Mert egyáltalán nem. Ezért hülyeség olvasatomban olyan "kutatás" ami szörnyűséges eredményt hoz a bt füles vagy kihangosító használatakor, mert ha az anyóson ül a beszélgetőtárs és személyesen beszélgettek pont ugyanúgy jársz.
-
Csapoati
nagyúr
Az utolsó oldalon véletlen Plantrincs szerepel a fejezetcímben, nem pedig Plantronics.
-
Nagyjából 17 éve vezetek, és kábé 10 éve van kihangosítós fejegység az autómban, szóval volt már néhány fogadott hívásom vezetés közben. Nekem az a tapasztalatom, hogy az alacsony ingerszintű beszélgetések (mit vigyek vacsorára, anyósnak születésnapja lesz, hülye a szomszéd, stb...) jellegű diskurzusok nem vonják el a figyelmet, főként, mert ezekre a világot megrázó problémákra elég egy reflexből eltolt "Aha, szerintem is". Ellenben, amint konkrét feladat van, például azzal hívnak fel, hogy ez meg ez a gép leállt, az meg amaz a weboldal rosszul működik, és erre kellene valami értelmes választ adni, elég gyorsan képes az ember úgy kilométereket megtenni, hogy a hívás bontása után elkapja a "nabazzegmárittvagyok?!" érzés. Ez pedig egyenlő azzal, hogy közben maximum néz az ember, de csak éppen annyira figyel, hogy úton tartsa a vasat. Mondanám, hogy biztosan én vagyok a balfék, és másnak párhuzamosan megy 50 dolog, ha nem azt látnám nap mint nap, hogy én rántom el a kormányt, hogy ne legyen galiba, mert más hülye, vagy éppen azt, hogy olyan kátyúkba megyünk bele, amiket már száz méterről simán kiszúrok, és lereagálok fejben, aki meg épp vezet, az izomból megy át ezeken, mert "észre se vettem".
Szóval, én mindig azt mondom, hogy baromi jó dolog a kihangosító/headset, de csak akkor használjuk, ha bennünket hívnak, és muszáj felvenni. A kézben tartott telefonról csak annyit, hogy nem bűntetést kellene érte adni, hanem a jogsit elvenni 1 évre, és ugyanez igaz a félkézzel az ablakban döglök, illetve cigizek meg sminkelek típusú helyzetekre is. A kormányt két kézzel fogjuk. Pont.
-
crawshayi
csendes tag
Én sok éve használok M70-t és szerintem az üzemideje elég jó, de lehetne hangosabb. Vezetés közben jól elvonja a figyelmet, ha arra figyelek, hogy értsem amit mondanak (valamiért a BT kihangosító nem annyira figyelemelterelő nekem, mint a füles). A kapcsolat lakáson belül kb. 5 m-ig elég stabil szokott lenni. Arra már nálam is panaszkodtak, hogy nem mindig hallanak jól a headsettel, akkor ez nem egyedi feature. Átlagos fülem van, de 2-3 óra viselés után úgy fáj, mintha tégla lógna rajta, szóval én nem tudom egész nap viselni.
-
7Heads Drago
veterán
A cikk végén leírja a szerző honnan kapták a kütyüket. Ha meg felmegyünk a cég honlapjára egész más árak vannak ott, mint a táblázatban. Az árukeresőn megint más árak vannak. Ez jól sikerült.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #20 üzenetére
A legtöbb ember amúgy sem képes 100%-os odafigyeléssel vezetni, és nem is igazán érzi fontosnak szerintem sajnos. Aki nem képes egy párbeszédet folytatni vezetés közben, annak inkább nem kellene autóba ülnie, de főleg nem úgy, hogy mások is vannak az autóban. Sőt, igazából fáradtan, betegen és még sok más állapotban sem illene vezetni, mert akkor sem 100%-os az ember. Mondjuk sokaknál még a saját 100%-a is kevés a biztonságos vezetéshez.
-
tomboy0013
veterán
válasz
#56573440 #18 üzenetére
Azért mert valakik képes 3 unalomig begyakorolt dolgot párhuzamosan csinálni még nem egyenlő azzal hogy változó forgalmi viszonyok és párbeszédek mellett 100%-os odafigyeléssel képes vezetni..... Kevered a szezont a fazonnal. Józan paraszti ész. Amivel sokan nincsenek sajnos megáldva.
És azt sem mondtam, hogy más nem vonja el az emberek figyelmét. -
törölt tag
válasz
tomboy0013 #15 üzenetére
Mondjuk nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy rájöjjön az ember, hogy az utasokkal is kommunikál, zenét hallgat, egyes felelőtlenül sofőrök még énekelnek is, közben akár dobolva a kormányon!!! Az már 3!!!
Saját magad megfigyelése alapján próbáld meg a következőt: énekelj tetszőleges dalt, miközben a hasad simogatod, a masik kezeddel pedig masolsz egy tetszőleges szöveget. Mivel te képtelen vagy rá, így ez másnak se mehet. Próbálj meg dobolni. A saját magad megfigyelése alapján leszűröd, hogy lehetetlen...
Továbbra is a bt füles=fuleden telefon képlet bizonyítását várom...
-
törölt tag
Marad a kérésem. Linkeld be a tanulmányt, amire hivatkozol. Hogy a bt füles olyan mintha a fuleden lenne a telefon. Hogy ki mit mesélt neked, az kevéssé releváns valljuk be... Biztos elmesélik hogy a figyelem megosztás mint probléma eszköz függött, és engem az attoresek mindig is érdekeltek...
Az ilyen nők lapja jellegű ízét én is tudok, hiteleset nem. Valóban érdekelne...
-
tomboy0013
veterán
válasz
#56573440 #13 üzenetére
Mondjuk nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy rájöjjön az ember, hogy párhuzamosan 2 dolgot nem lehet 100%-osan csinálni. Ha nézel egy filmet és közben beszélgetsz valakivel és az jobban leköt akkor hiába meredsz a TV féle akkor sem vagy képes mindent teljesen felfogni ami történik a képernyőn mivel fejben nem vagy teljesen ott. De ezt mindenre rá lehetne vetíteni ahol az egyik cselekedet egy másik emberrel folytatott kommunikáció. Ezt saját magunk megfigyeléséből le lehet szűrni, semmilyen kutatás nem kell hozzá.
-
-
válasz
7Heads Drago #11 üzenetére
Fogalmi dugóban rekedtek.
-
7Heads Drago
veterán
Az M70-re a teszt részen 10k-t írnak, a táblázatban meg 6500 szerepel árként...
-
Stanlee
őstag
válasz
defygaben77 #6 üzenetére
Nekem egy explorer 10 van, de biciklizes kozben mar a masik oldalon alig hallanak, pedig nem tekerek valami gyorsan. Te probaltad mar biciklin, mennyire panaszkodtak a tuloldalon, hogy nem hallanak jol?
-
kisstibcsi
csendes tag
M70-es headset-em volt egy ideig, azonban nagyon gyengén hallottak a vonal túlsó végén, illetve ha a telefont farzsebbe tettem, recsegett, szakadozott a vonal, úgyhogy cserélve lett egy egyszerűbb jabra-ra, az most frankó, bár szelős gyorsan merül
-
Jó dolog a BT Headset, de hazai vonatkozású kutatás is kimutatta, hogy a BT headsettel telefonálók nem képesek megosztott figyelemre...
Emiatt közel hasonló a baleset esély, mint a kézben tartott telefonnál.... Nem előnyös kiemelni, hogy milyen frankó vezetés közben...
Szakterületen dolgozok, szakoktatóként, és a vezetők alapvetően is elég nehezen tudnak több dologra figyelni.
-
defygaben77
tag
Nekem volt Jabra, 1napig. Ki kellett cseréltem, annyira kényelmetlen volt! Nyomta a fülemet belül! A helyette kapott Samsung (ami itt is szerepel) nem volt rossz, de halk volt. Ezt is cserélnem kellett! Azóta M70-em van már kb. 1,5 éve. Ez tökéletes! Sajnos már jópárszor leesett, de ugyanúgy, hibátlanul működik. Nagyon megéri az árát! Egyetlen baj, hogy a fülbedugó szilikonból csak egy van hozzá, ami sajnos nem sokat bírt, viszonylag hamar elszakadt. Lehet külön venni hozzá, de az még érthetetlenül drága! Ráadásul a Kínából rendelhető kis szilikon dugók sem igazán jók hozzá! Ezeken kívül volt Xiaomim, ami jó volt, de fél év alatt meghalt. Az M70 mellett van tartalékba egy Baseus is, ami szintén nem rossz (főleg az árához képest), de egy kicsit nagy és a bekapcsoló gomb is kényelmetlen rajt.
-
Koppogy
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy a Bt 3.0 és a 4.1 között van számottevő különbség fogyasztásban? Okosórán váló telefonálás miatt kérdeztem. Ott ugye az akkukapacitás miatt nem mindegy a fogyasztás.
-
Ceree
senior tag
Kíváncsi lennék a Huawei Talkband hol helyezkedne el a mezőnyben, vettem ajándékba egy B3 lite-ot, és nagyon meg vagyunk vele elégedve.
-
-igu-
addikt
qrvajó az a szemüveg
nekem is kell ilyen -
atike
nagyúr
Én a Jabra fülbedugós kialakítását nem értem... Ritka ormótlan és kényelmetlen... A többi sem bedugós, de az elég érdekes. Van a családban, de szenvedés használni... Nyilván bedugni nem lehet, de akkor meg nem fekszik fel rendesen...
-
tomboy0013
veterán
Elég fura nekem ezeket a 4-6-8 órás üzemidőket olvasni 4-7 ezres eszközöknél. Közel 2 éve egy Explorer 50-est vettem 6500-ért az eDigital-tól és a 11 órás üzemideje van. Elég jó vétel volt. Ez a 9000-es ár is érdekes az E55-nek... Érdekes, hogy nemhogy olcsóbbak lennének ezek a kütyük inkább drágulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Évek teltek el a legutóbbi mono Bluetooth headset megatesztünk óta, kíváncsiak voltunk, hogy mennyit fejlődtek ezek a ma is igen hasznos kiegészítők.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest