Alsókategóriás Bluetooth headsetek

Samsung WEP450

Félidőben jön a gyártóváltás, a mobileladások számát követve következzen a második legnagyobb gyártó, a koreai Samsung, mely cég egyetlen egy headsettel képviselteti magát az alsó régióban, ez viszont a nálunk lévő headsetek közül érdekes módon a legmagasabb sorszámot viseli, a neve Samsung WEP450. Aprócska, visszafogott külsejű, nők által is vállalható headsetről van szó, mely bruttó 6.240 forintos árával épphogy drágább, mint az eddig bemutatott Nokiák többsége.

Samsung WEP450

A headset elég mélyen beleül a fülbe, de mivel a tányér elég kicsi, nem merülhet fel olyan gond, hogy nem férne be a hallójárathoz vezető részbe. A tartópánt vékony, rugalmas, kis túlzással jelképes, a WEP450 ennek ellenére elég kényelmes és stabil is. Az akkumulátora 6 óráig bírja, a töltőcsatlakozó sajnos teljesen egyedi. A kialakítással nincs gond, a be és kikapcsolásra is szolgáló híváskezelő gomb mellett két hangerőállító is került az alsó részre, melyek nem pont egymás mellett vannak, így nem lehet gond a megkülönböztetésükkel.

Samsung WEP450

Hangminőség szempontjából a WEP450 elég jó, mert bár magas hangerőn kicsit torzít, alacsonyabbon kifejezetten tisztán szólal. A vételi rész már nem ennyire kiváló, néha előfordult, hogy nem értették amit mondok, de összességében nem volt rosszabb a többieknél. Ez a kiegészítő mutatja a legjobban a számos pontozási rendszer hibáit, ugyanis bár egy kényelmes, jó minőségű, szép és jó áron kapható headsetről van szó, nem kapott különösebben magas pontot. A mezőnyből nekünk ez tetszett az egyik legjobban.

Samsung WEP450
Kényelem (max. 20)
Stabilitás (max. 15)
Beüzemelés (max. 5)
Hangminőség (max. 25)
Ergonómia (max. 15)
Üzemidő (max. 15)
Extrák (max. 5)
Összesen
15,5
12,5
2
16
12
9
0
67

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés