Alsókategóriás Bluetooth headsetek

Plantronics Explorer 230

A Plantronics eszközei jellemzően nem olcsóságukról, hanem kiváló minőségükről híresek, ez azonban az Explorer 230 névre hallgató modellnél nincs így, mert bár minőségi, bruttó 6.135 forintos árával nem tartozik a megfizethetetlen kategóriába.

Plantronics Explorer 230

A visszafogottan elegáns kinézetű headset a mezőny legkényelmesebb darabja. A fülbe ülő rész hosszúkás, finom gumiból van, a kiegészítő szinte belecuppan az ember fülébe, majd stabilan ott is marad. Ebben nagy segítségére van a kiváló helyre rakott vékony, de stabil műanyag pánt is. Az akkumulátora 8 órát bír, töltés microUSB csatlakozón keresztül lehetséges, hangerőszabályzó gombok is helyet kaptak rajta, ezzel a résszel tehát nincs gond.

Plantronics Explorer 230

A hangminőség majdnem eléri a Motorola H270 szintjét, a beszéd a vevő oldalon egy picit sistergősebb, cserébe a Plantronics sokkal jobban bírja a szélzajt, mivel a mikrofon nem elöl található. Mindent összevetve tehát kijelenthetjük, hogy megvan a tesztgyőztesünk, de azért nézzük még meg az utolsó oldalon található kiegészítőt is!

Plantronics Explorer 230
Kényelem (max. 20)
Stabilitás (max. 15)
Beüzemelés (max. 5)
Hangminőség (max. 25)
Ergonómia (max. 15)
Üzemidő (max. 15)
Extrák (max. 5)
Összesen
16
15
5
20
11
12
0
79

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés