Hirdetés
- MWC 2025: Mit várunk idén?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2025: Debütál a világ legvékonyabb, de 5200 mAh-s aksival szerelt mobilja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
HÁt igen sajnos nem igazán erre a részre helyezik a hangsulyt a tesztelésnél .Erre mondtam, hogy mindenkinek más a fontossági sorrend egy telefonnál. És egy kicsit offtopic vagyok itt mert nem a 998ast néztem ki magamnak,de itt legalább jobban válaszolnak a kérdésekre mint a másik hasonló készülékes topikokban. ÉS a 980+ nak ha jól nem láttam nincs külön topicja.
Az 5,5" nekem már nagy a max az 5 ös nálam,mert azért sport közben valahova el is kell tenni a készüléket egy tepsivel futni nem a legjobb. DE nagyon kis kijelző meg a net miatt nem jó, igy huztam meg a válalható 5"os kompromisszumos határt.
Win mobilokat is néztem,de valahogy nem gyözött meg .Ez olyasmi mint a linux és a win, lehet hogy nem rosz a linux,de már megszoktam a wint és nem szivesen váltanék már rá és kevesebb szolgáltatás is van rá. -
repvez
addikt
válasz
wyattthoearp #455 üzenetére
volt fenn miui 4.1.1-es verzió és az első megfelelő másik romra cseréltem is le,mert a BT kikapcsolás után egyből ujraindult a telefon. Persze lehet hogy ez egy másik készüléken jól fog müködni,mert nekem olyan mindegy hogy mi van a telefonon ,mert lényegében ez egy keretprogram ami ahhoz kell hogy azok a programok amiket használni szeretnék azok elinduljanak és nekem ez számit .Az hogy most ez milyen verzios chippel vagy szoftverrel éri el nem érdekel, csak hogy amit a pénzemért kapok az hosszú időn keresztül problémamantesen müködjön.
Vagy van lényegi különbség a 2 között amit az egyik nem tud a másikkal szemben? -
repvez
addikt
Hát én motorola defy-ről váltanék, és annak sem valami acélos a GPS-e,vagy lehet már haldoklik csak,mert pár hete semmit nem rögzitett vagy látott egy repülőn ülve, mikor más telefonnal ugyan olyan softverrel (endomondo) más meg simán rögzitette az utvonalat .
Az a baj, hogy a kinai telefonokon kivűl nem igazán találtam még más alternativát ami hasonló árkategóriában legalább ezeket a tulajdonságokat hozná. Mind tulárazott a márkanév miatt és töredékét nem tudják mint a kinaiak, legalább is az adatlapok szerint.
Személyes tapasztolatokra ,meg megint csalóka lehet támaszkodni,mert mindenkinek mások az igényei és az elvárásai egy egy készülékkel kapcsolatban.LEhet ami másnak nem jön be nekem pont az éri a legtöbbet.
DE a legfontosabb kellékek nekem a GPS,BT és a WIFI, hogy sportolás közben zenét tudjak hallgatni és netezni, az én szempontomból a telefon rész nem olyan fontos mert alig hivok valakit és engem se sürün.
A Xiomi M3asban másfajta chip van az jobb lehet GPS téren? -
repvez
addikt
válasz
wyattthoearp #443 üzenetére
Azalatt mit értesz hogy felejtős a GPS az MTK chipes telóknál? Mert én föleg igy használnám a telót spoort tracker funkcióba 980+os telót néztem ki hozzá.
-
repvez
addikt
Az a kérdés, hogy olyan helyről akarom rendelni ahonnan biztonságosan megérkezik épségben és nem féltéglát kapok,meg nem kerülne 60knál többe, mert ennyit tudok rá max szánni .
-
repvez
addikt
azzal tisztában vagyok, csak gondoltam hátha van másik bolt ahol nem számitanak fel ennyi postát.Mert az etotalkon 139 dollár a telefon és csak 27 dollár a posta,viszont azt nem tudom hogy EU-bol szállit e. Ezért érdeklődok, hátha mások tudnak több olyan boltot ahol 60k környékén megkapom mindennel együtt a zopo980+ 2gb ramos verzióját.
-
repvez
addikt
tud valaki olyan webshopot ami az EU bol postás zopo telefonokat,de olcsó és a posta is? Mert a zopomobil oldalról 57 dollár csak a posta
-
repvez
addikt
üdv! elöször is bocs ha nem a témába vág,de ahogy néztem, a kijelző méreténél más nagy különbséget nem találtam a kiszemelt 980+ és a topic adó között,igy gondoltam megkérdezem,milyen vélemények vannak vele.
A zopomobilról rendelve minden rendben megérkezik,nem kell aggódni,hogy féltéglát küldenek?A garanciás dolgok,hogy mennek,vagy nemigen kell ilyennel,foglalkozni a garancia időn belül nem lesz baja?
Egy Defyről váltanék,gondolom fényévekre van sebesség terén a 2.Használat közben nem lassul be egy idő után vagy elbirja ha több program is használatban van? GPS+endomondo sport tracker+winamp+BT head szet?
Mennyi müködési időre lehet számitani,ha havi 2-3 hivás,semmi játék,de folyamatos szinkronizálás és pár ora netezés és sok zene BT keresztül?Ha csak a gyári romot használom azzal is minden jó,nem kell fözött rommal bajlódni,hogy javitson a gyárin?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- MWC 2025: Mit várunk idén?
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robot fűnyírók
- Láncfűrész topik
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 97%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 64GB fekete
- Apple iPhone 15 128GB, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- ÚJ !! iPhone 13 Pro MAX 128 GB Alpine Green - 2025.07.21-ig garancia
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával