- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
dag
tag
Hali! A proci képe (kicsit csúnya) megtekinthetõ a következõ címen: http://akz.city.tvnet.hu/~dag/proci.jpg
Vélemény? A proci alján a sérülést (szerintem) az alaplapon lévõ hõmérsékletfüggõ ellenállás okozta. -
dag
tag
A folt az elejen levo maggal parhuzamosan helyezkedik el az aljan.
Sajnos nem en raktam bele az alaplapba es nemtudom hogy eredetileg ottvolt, vagy pedig az alaplapomba kerult oda az a bizonyos folt.
Lehet hogy a biost kene frissiteni? Vagy nemerek vele el semmit?
Nemhinnem hogy a proci ment tonkre hisz elsem indult a rendszer mikor bekapcsoltam es a pc speaker sem jelez semmit. Keresek egy ismerost ahol kitudom probalni a procit. -
Ploszi
senior tag
én úgy láttam a Tbred-eket csak 2.0+ig támogatja! nekem se indult a 2.1+XP az Epox 8KHA+ lapban (az támogatta a 2.0 meg a 2.2 XP-t, de a 2.1+-t nem ) :(
-
dag
tag
Sziasztok!
Nos vettem egy 2100+ Tb magos processzort es az Abit KR7A-133R alaplaplapomba nem akar elindulni. B5-os bios van benne.
Miutan kivettem a procit egy kis fekete folt talalhato az aljan, lehetseges hogy tonkrement a proci? Mielott a proci az alaplapba kerult a CMOS-t kisutottuk.
Nem tudjuk mi lehet a problema, segitsetek.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest